❤ #StopAggression #PrayForGaza ❤

July 11, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

The Youngest Sayheeda in the Israeli Aggressions on #Gaza. 
She is a Terrorist treating the security of Israel...

Sumber Gambar  : Mr Google 
#Gaza
#GazaUnderFire
‪#‎SaveGaza‬
#PrayForGaza
#SavePalestine
#StopAggression

Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. Ya Allah, binasakanlah zionis dari muka bumi ini...

    ReplyDelete
  2. sama2 kita baca doa qunut nazillah..
    InshaAllah pray for gaza

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..lindungi mereka dan seluruh umat islam.

    ReplyDelete
  4. Sedih set melihat nsb mereka d Cna hanya doa yg mampu ku berkan buat mereka

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat. Semoga bumi Gaza kembali aman. Insha Allah.

    ReplyDelete
  6. Comelnyee..
    Sayu je wajah baby ni. Baru nak tengok dunia. Syurgalah tempatnye..amin.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum lya...sedihnya tengok bila jadi mcm ni...

    ReplyDelete
  8. semoga mereka selamat amin.. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  9. Allahuakbar.. comel wajah bayi tu.. macam tidur jer..

    ReplyDelete
  10. Allahuakbar...sedihnya...syurga tempatmu syg

    ReplyDelete
  11. Allah..tak oleh tengok gambar macam ni

    ReplyDelete
  12. sedih melihat kanak kanak dijadikan mangsa.. #prayforgaza

    ReplyDelete
  13. allah, tak sempat dya nak membesar..:'(

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..