❤ Persiapan Raya Anak Anak Dah Settle Dah ❤

July 26, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Petang Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Semalam dah siap packing pakaian raya anak2 ... Aduss penat sungguh sekarang ni...Mengantuk pon ada.Ya la makin dekat nak balkik kampung makin banyak pulak kerja kat rumah nie ..Nasib la anak2 tolong jugak.. Bab2 bantu membantu ni anak2 memang boleh harap laaa ..

Semua persiapan anak2 dah pon selamat Lya simpan..Tapi ada satu jer belum siap lagi ..KASUT AKIF TAKDER LAGI , huhuhuhuhu..Kasut Akif masih lagi dalam proses pencarian ..Kesian Akif duk tanya mana kasut mana kasut ?? Lya dah siap basuh kasut lama dia ..Kasut raya tahun lepas ..Takut tak ada jugak kasut balik nanti kira Akif pakai kasut tahun lepas jer la ..Huhuhuhu......Kesian anak Umi sorang ni ..Nak buat camner yang dihajati tak jugak jumpa2 ..Tapi esok last day cari kasut Akif dalam perjanan balik kampung singgah kejap kat mana2 ..Cari kalau2 ada ... 



Last day basuh pakaian raya semalam .Siap jugak semuanya.Balik kampung nanti tak perlu la nak basuh lagi sebab dah settle semua.Bila kat kampung nanti mana ada masa nak basuh membasuh baju 
raya dah.Masing2 akan sibuk kat dapur dah.Siap awal2 takder la terkejar2 nak balik esok..


Dah siap packing baju raya anak2 ..Alhamdulillah segalanya dipermudahkan ..Tinggal nak angkat masuk kereta jer ..Tak sabar dah nak balik kampung ... Yeyy yeyy balik kampung yeyy yeyy balik kampung ..

Ok lepas dah balik kampung ni takder la masa nak nak berblogging huhuhuhu .. Kebanyakan entry yang akan keluar nanti adalah AUTO PUBLISH .. Lya dah setkan semua entry sepanjang balik kampung nanti heheheehe.Takder la blog ni berhabuk dan berdebu ... 


Artikel Menarik yang Lain

6 Sahabat Setia

  1. alhamdulillah dah settle semua..excited nak balik kampung kan

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya maaf zahir & batin akak :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini nak wish..Selamat menyambut hari raya aidilfitri. Maaf zahir & batin... ^_^

    ReplyDelete
  4. Salam aidil fitri dan selamat berkenalan..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.