❤ Breakfast ... ❤

July 26, 2014

Salam Ukhuwah Fillah...
Selamat Pagi Sahabat...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua...

Sumber Gambar : Mr Facebook

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Sama mcm ibu Sally...kalau dia xde buat breakfast.. sally yg stress..hahahaha

    ReplyDelete
  2. perkongsian yg baik.. dulu masa sekolah x pernah tinggal sarap kat rumah sebelum ke sekolah.. bila dah masuk U ni je yg dah jadi malas.. hehe
    salam aidilfitri.. :)

    ReplyDelete
  3. breakfast dari scientific pun memang banyak manfaatnya.

    mak cik saya cakap. kalau seorang mak suruh anak sarapan, anak-anak mesti kena makan even sikit pun. kalau tak nanti mak kecil hati, habis hari kita jadi gloomy je sebab mak dah sedih.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.