❤ Profile Picture FB Bertukar Lagi ..❤

June 16, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Ni kali ke berapa ntah Lya tukar PP untuk FB .. Lya memang suka tukar2 PP untuk FB bukan apa,Saja suka2 jer sebab bila ada gambar TERBARU anak2 Lya ..Lya akan tukar PP ..Ramai jugak yang tanya kenapa gambar anak2 jer kat PP ..Gambar Uminya mana ??? Kat FB hanya kawan baik jer yang kenal siapa Lya ..Yang lain2 kebanyakan kenal kat FB jer .. Tak kenal ngan BERSUA MUKA ..

Ramai benar yang nak KENAL tapi sampai sekarang tak letak2 jugak PP kat FB ...
Alahai kita ni takleh nak glemer2 sangattt lerrr ..Anak2 takper lagi ..Syarat nak ber FB ..En hubby tak bagi Lya letak gambar ..Letak gambar anak2 boleh la .. Hingga sekarang mmg Lya tak pernah lagi letak gambar Lya kat FB.Tapi takperla gambar anak2 pon janji Lya ni wujud bukan FAKE ACC tau.Hehehe ..

Kat blog pon takder gambar Lya tau ... Takper la janji tuan punya blog nie seorang insan bukannya ROBOT , hehehe .. Tapi kan tak tau la kalau2 satu hari nanti tetiba terbuka pulak hati En Hubby bagi kebenaran letakkan gambar ..Masa tu Lya nak letak ke tak nak letak heheehehehe ..FB dan blog dah sinonim ngan gambar anak2 terutama gambar si kecik AKIF IMTIYAZ ... Jadi Lya rasa biarlah ianya KEKAL BEGITU ..Pada yang dah kenal tu kira kenal la kita heheehe ..


Thanks All For Liking !!!!

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Owh sebab tu ade gambo Akif yer... Nanti Akif lagi glamer dari uminya.. Hehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheehe tu la Zumal ..Biasanya gambar Akif jer sesekali gambar Akif & kakak juga abang dia ..

      Delete
  2. kena jemput beraya nanti blh kenal2 semuanya...jgn nt jd Puan incik mimpi sudah la bila tetamu beraya ke rumah ..*Lya pakai topeng :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la datang beraya kat umah ..Lya pakai NIQAB heheehe..Takder lka nak pakai topeng apa pulak PcL .. Puan Mimpi la pulak jadinyerr .. Bertopeng bagai ..

      Delete
  3. Comelnya Akif! Arol pun jarang letak gambar sendiri. Suka letak gambar kartun. Hahaha! Kawan-kawan Facebook pun ramai kawan universiti, so mereka dah kenal Arol. Buat apa nak tengok gambar lagi kan? Hehehe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe comel tang mana tu Arol .. Dulu akak letak gambar kartun gak Arol kartun UPIN IPIN hahahahaa ,,..pastu tukar ke gambar anak2 ..pastu tukar ke gambar AKif sorang sebab kakak Insyirah selalu marah bila letak PP muka dia huhuhu ...

      Delete
  4. takpe kak lya.....saya dah lama xtkr PP..hihihihhihi..:DD..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la takper la gambar anak kita bukan anak org ..

      Delete
  5. dalamnye lesung pipit dak akif nih. geram tgk !! hee

    ReplyDelete
  6. Hihi... Ala.. Dgn mama pun nak rahsia gak ke? Kiki

    ReplyDelete
  7. nk tau jugak kak lya cemane orgnye..huhu.. tp dh hubby kak lya xbg..takpela.. :) nnt ade rezki dpt la kite berjumpe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam gini gini jer orang nyerr takder la femes ames gtu ..hahahaha ..\InsyaAllah satu masa nnt kita jumpa tau Aniss ..

      Delete
  8. Alaaaa...baru nak godek. Nak tgk muka pn blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ..tak yah godek la Fiza ..mmg takder gambar Lyakat sini hehehe

      Delete
  9. Saya dan suami tak letak juga gmbr sendiri.. Dulu zmn jahiliyyah mmg kami suka gak post gmbr2 kami..alhamdulillah diberi petunjuk kebenaran... Semua gmbr pwribadi didelete... Termasuk kt blog... Sbb tu letak gmbr pak tam tu..

    ReplyDelete
  10. nanti nak gak tengok gambar kak lya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..