❤ Kebahagiaan Tak Dapat DiTukar Ganti ❤

June 18, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Sentiasa ingat kepada orang lebih susah.. 
Kekayaan boleh dicari, Kebahagiaan tidak boleh ditukar ganti..




Artikel Menarik yang Lain

21 sang pencerita

  1. Ye betul tu.. kebahagiaan tak dapat di jual da dibeli

    ReplyDelete
  2. Alahai..kenapa entri yg ni sedih pulak. Lagi nak puase ni lagi teringat pd yg susah. :'(

    ReplyDelete
  3. Kita akan kaya bila kita bahagia :) dan kaya tak semestinya dengan duit

    ReplyDelete
  4. Kita syukur apa yg ada kn...dpt kgsi lg berkat...

    ReplyDelete
  5. Alahai....sedih plak hati tgok gambar tu...its happened to my life dear...Dania if pi mn2 akan pandang complete family yg lalu depan dia...sedih kan...kami hidup berdua je since 9 tahun yg lepas....yg dia ada hanya atuk uwan dan mak sedara pak sedara...x pe la bahagian kami kan...ada hikmah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar ya SA..moga SA dan Dania sentiasa tabah...moga ada hikmah dsebalik tiap kjadian...

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.