❤ Ke Kota Bharu Ler Kita ❤

June 05, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hehehehe meh kita ke Kota Bharu ...Ok ..ptg ni lepas Solat Asar,Lya dan keluarga akan bertolak ke Kota Bharu.. Lya ke sana atas sedikit urusan campur jugak la ngan nak g shopping sikit2 ..Ni last minute punya plan ..Mula2 ingatkan tak jadi pergi tapi tetiber lak En Hubby balik pejabat tadi bagitahu kita jadi pergi .... Anak2 apa lagi BERSORAK lerrr ..Ya la ibarat nak pergi BERCUTI la ..Padahal dua hari jer ..

Ari Sabtu pagi Lya akan bertolak balik ke Kuantan semula kerana menghadiri Jemputan Kahwin adik sahabat suami Lya .. Diaorg ni kamceng TAHAP GABAN laaa jadi kalau tak pergi tak BEST la kan ???

Ok arini jugak Lya tak dpt nak BW BW BW BW BW kat blog blog blog blog sahabat ..Lya sibuk siapkan barang2 nak bawak balik lagi siapkan kain baju lagi nak simpan jugak umah sikit2 ..Adoiii penat jangan kira lerr ..Tambah pulak arini Lya puasa ..Lagi ler penat nak kejar lipat baju..nak kejar jemur kain baju nak simpan barang lagi ..Hati ni teringat2 kat BLOG huhuhuhuhu..Lya mintak maaf banyak2 ya takleh nak TERJAH kat blog sahabat ..Ada satu dua jer sempat Lya TERJAH.Jangan kecik hati tau.Jangan merajuk tak singgah blog Lya lagi tau.Jangan marah2 tau.Jangan la buat MUKA CAMTU hehehehe .. Berapa banyak JANGAN sudahhh ...Biasanya kalau nak pergi mana2 Lya akan siapkan semua awal2... sempat la menyimpan tapi bila LAST MINUTE bagitahu nak pergi TERKEJAR2 jugak la Lya nak siapkan semua ..Nasib ler anak2 rajin membantu .. 

Ni ingatkan nak SCHEDULE kan POST jer ..tapi entah sempat ker tidak nie ..Kalau sempat Lya siapkan SCHEDULE untuk blog alhamdulillah ..Kalau tak sempat maknanya takder entri ler dua hari nie ..Huhuhuhuhuhuhu .RINDU BLOG RINDU BLOG ... Mesti ada yang tanya kan ..kenapa tak UPDATE guna NOTED ke TAB ke ..Huhuhu Lya jenis takleh nak menulis la guna BENDA kecik2 ..Kalau tulis ngan benda kecik2 tu raser cam tak best jer ... Lagipon kalau guna lappy ni senang sikit ... 

Ok Lya Out dulu ....... Kira2 nak g BERCUTI jugak la nie ... Lepas ni kalau ada entri yang muncul tu entri schedule la ya ..Huhuhuhu ..sempat ker tak ni nak schedule ..!!!!! Doakan Lya dan keluarga selamat pergi & balik ya ... Terima Kasih sudi baca ...

Artikel Menarik yang Lain

33 sang pencerita

  1. alah lya, kita br balk kelate..kalu tak boleh kita together2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu ala klau tak leh jumpe huhuhu

      Delete
  2. Selamat bercuti kak lya. Pergi KB jangan lupa pergi nasi ulam cikgu. best sangat makan dekat situ . :)
    a'ah, sangat laa tak best, bila update entry pakai benda2 kecik, tak puas hati. lebih suka update pakai lappy. besar kau memang deboom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tak sempat pegi la niesa masa terbatas..huhuhuhu

      Delete
  3. Blogwalking dan follow blog ini #452 :D
    Jemput singgah blog Aisyah.. hee

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/

    xD

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti kak Lya. ^_^ wah3 bestnye berjalan sakan.

    ReplyDelete
  5. hehe. selamat bercuti dan selamat bergembira. ^^,

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti yer Lya... Zumal update dan BW guna skrin 6 inci je tau... Hehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. FTq Zumal...huhuhu Lya takleh la yg kecik2 huhuhu

      Delete
  7. Baru gi kb last weekend.... nanti gi pengkalan kubor k....hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe mmg slalu ke sana klau ke kb

      Delete
  8. jangan lupa buat entry tempat menarik kat kb tu

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti dan bershopping...

    ReplyDelete
  10. wahhh. kak lya datang klntn. jalan2 di kb agak jem sekarang ni kak.

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti... semoga selamat pergi dan selamat balik :)
    Banyak shopping tu...sekali gus untuk raya le...

    ReplyDelete
  12. selamat bercuti...didokan semuanya selamat

    ReplyDelete
  13. bestnya,,selamat bercuti :) lama tak g situ...

    ReplyDelete
  14. its ok kak.. settlekan dulu yang mana patut..:)

    selamat bercuti!!

    ReplyDelete
  15. kalau bercuti sayang nak tinggalkan blog kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.