❤ Jom Join Peraduan Teka-Teki SAFI Balqis White Trilogy ❤

June 04, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...


Siapa kat sini pandai jawab teka-teki ??? Jom sertai Peraduan Teka-Teki SAFI Balqis White Trilogy dan jawab soalan teka-teki mudah untuk bawa pulang hadiah-hadiah wang tunai menarik !!! 
Jom Sertai sekarang ...
KLIK SINI  untuk Join .. Teka teki dia senang jer heheehe ..Tapi kena buat SLOGAN tak lebih 10 patah perkataan tu yang SUSAH sikit... Boleh jer nak join berapa kali kita nak ..sekali dua kali tiga kali empat kali malah berkali2 pon takper JANJI SLOGAN LAIN2.Kalau PAKAR SLOGAN boleh la join banyak kali ni.Tapi kalau TAK BERAPA PAKAR bab2 SLOGAN pon boleh jer nak join .Mana la tahu ada rezeki . 

Jom tengok hadiah dia dulu .. bagi SEMANGAT SIKIT UNTUK JOIN .. Join jangan tak join  !!!
Suka tak tengok hadiah dia ..Mesti suka kan ??? Kalau suka jom la JOIN sama ...


Taraaa !!!  Lya tunjuk sikit soalan yang PERLU DI JAWAP .. Ni haaa soalan yang bakal anda JAWAP nanti ..Tak susah ..SENANG JE .. Ada TIGA soalan semuanya ...Jawap semua ketiga2 soalan dan jangan lupa isi MAKLUMAT PERIBADI anda pada ruangan yang disediakan selepas anda selesai menjawap soalan dan menulis SLOGAN TERBAIK anda .... Selamat menjoinkan diri ya ...


Bye bye ...Out duluuuuu !!!!!!!!!!!


Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. wah.. nk try gak la... sbb sy penggemar produk safi..

    ReplyDelete
  2. wah teka teki pulak. ada masa boleh cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheehe tak taula lelaki leh join ke tak nie hehehe ..

      Delete
  3. mueheheh..nak cuba!!
    walaupun selalu fail bab menulis slogan..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba dulu menang kalah tolak tepi yg penting kita CUBA

      Delete
  4. 3000 tu hadiah pertama.. kalau la dpt.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe reka slogan byk2 ya Fiza ..mana tahu sangkut ..

      Delete
  5. wahhh,,lumayan,,,,nak join ni ,,kena pakai fb ek,,,(facebook pun lama tak bukak,,hihihi)..gud luck sis,,menang,,balanje ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe good luck untuk Ty jugak tau ..

      Delete
  6. wah ! hadiahnya pun lumayan ..

    ReplyDelete
  7. kulit yang sempurna mampu meningkatkan keyakinan dan menyerlahkan_____seseorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. personaliti.awak tahu slogan tak..kenapa sy tak jumpa..haha

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.