❤ I,m Back !!!!! ❤

June 07, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah  ..arini selamat pulang dari KOTA BHARU .. Penat pon tak ilang lagi huhuhuhu .Lepas balik dari KB tadi terus ke majlis kenduri kawin kat Kuantan .. Tak balik umah lagi terus ke majlis sebab dah dekat pukul 3 ptg Lya sampai Kuantan ..Jadi terus jer tak sempat dah nak hantar barang kat umah ..Kalau hantar barang kat umah lagi ler lewat nak gerak jadi nak tak nak teruskan jer walaupon PENAT SIKIT.

Adoii balik umah penat sesangat .. Nak angkut barang dari kereta pon MALAS sungguh .. Tapi gagahkan jugak ler tak kan la nak harapkan En Hubby jer duk mengangkut barang, kesian ler pulak .. Nak harapkan anak2 semua dah tergolek KEPENATAN ..

Ok ...sebenarnya banyak yang Lya nak citer malam ni tapi mata ni nak tengok BOLA la pulak ..Jadi kalau MOOD BAIK datang tengah2 malam boleh lerrr Lya UPDATE ... Bila dah ada masa nanti Lya akan TERJAH blog sahabat ..  

Ni entri nak bagitahu 

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
v
v
v


Terima Kasih Sudi Baca !!!!!

Artikel Menarik yang Lain

27 sang pencerita

  1. Welcome home sis.. heheh.. alhmdulillah. . Zara pun masi bbaki rasa penat.. bru balik dr sarawak.. huhh

    ReplyDelete
  2. Welcome home sis.. heheh.. alhmdulillah. . Zara pun masi bbaki rasa penat.. bru balik dr sarawak.. huhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah selamat ..Tq Zara ..Ooo Zara pon baru balik Sarawak ker ??
      Rehat dulu cukup tau ..Nanti kalau dah hilang penat bloleh ler UPDATE entri kat SARAWAK ya Zara .....

      Delete
  3. Siannye.. Berjalan jauh mmg letih. Rehat byk2 tau kak Lya. ^_^ take care dear.

    ReplyDelete
  4. Welcome back Lya... Selamat menonton bola :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Zumal ..hehehe PAHANG mennag terrr hehehe

      Delete
  5. selama kembali sis..amboi gambo akif tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sis Kathy ... Hehehe pandai sis teka ..Tutup muka pon kenal hahahhaa..

      Delete
  6. Hehe.. Saspen je ayat last tu Kak Lya. Home Sweet Home ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe suspenn ker hahaha ... Tq Efa singgah sini

      Delete
  7. welcome back sis ^__^ happy berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Inani .. happy blogging to u ..

      Delete
  8. alhamdulillah,selamat sampai ^_^
    kalau dah penat tu memang mals sgt nk angkat barang dalam kereta,sama la macam miza..hehee
    selamat berehat ^_^

    ReplyDelete
  9. selamat kembali berblogging.

    ReplyDelete
  10. Jauh perjalanan tu kak...syukur selamat sampai. mesti penat sgt2...

    Entri terkini MINDAKABUR : Anak Kecil Terpisah Daripada Ibu Bapa Semasa Konsert Berlangsung

    ReplyDelete
  11. happy berblogging :)
    mmg terbaiekkk....Hogoh phg hogoh....Ayuh phg luaskan kuasamu

    ReplyDelete
  12. ohh akak baru balik bercuti ye..fiza pun baru ade masa singgah blog akak..busy nau fiza ni kak

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum lya...alorrr nape nangis ni...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..