❤ Kita G Jalan2 Sampai Lewat Malam ❤

May 03, 2014


Salam Ukhwah Fillah ..
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ... 

Alhamdulillah dapat jugak berehat kat rumah arini ..Dua hari lepas sibuk layan anak2 g jalan2 ..Arini duk rumah jer .... Penat sudah dua hari duk mengikut telunjuk anak2 jer,sekejap nak g sana sekejap nak g sini ...

Semalam jalan2 ke Bandar Kuantan ..Sempat singgah kat Car Booth Sale .. Cuci mata jap kat sana tapi tak membeli barang pon sekadar jejalan jer.. Dah penat jln2 kat situ terus sambung lagi ke Car & Bike Fair sekitar Bandar Kuantan jugak .. 

Banyak betul kereta & motor yang dipamerkan kat situ ...Anak2 pulak mmg suka sangat2 ngan Motor Berkuasa Tinggi .Apalagi dah motorsikal tu duk depan mata bergambar sakanla jawapnyerrr.Sekejap kat motor tu sekejap lagi kat motor lain pulak ..Umi ngan abah pening kejap duk layan kerenah anak2 bab bergambar.Penat sungguh terkejarsorang nak bergambar ngan motor tu sorang lagi nak bergambar ngan motor ni aduss pening2 lalat sudah ....

Last sekali sebelum balik umah singgah lepak kat TELUK CHEMPEDAK kejap ..Mak oiii ramai sungguh orang ..Nak masuk parking pon kat sejam jugak la duk menunggu..Nak patah balik kereta bersusun kat belakang dah takleh nak RETURN dah ...

Lepak kejap kat tepi pantai dalam kul 12:30am baru bergerak balik umah ... Penat sangat anak2 semua tdo kat dalam kereta ...nak jalan sangat abah dah bawak jalan2 ..Tapi bila time kepenatan tu datang kat situ jugak nak tdooo ..ngantuk ngantuk ngantuk ...

Sekejap OK Sekejap KO Mood Dia ....

 Tiga Beradik Tiga Vespa .. Merahnyerr Mak Ngah !!!!

 Kaki Kangkang Camtuu ..Gaya TERBARU Akif Setakat Ni ..Selalu Buat Camtu Bila Ambik Gambar..

 Kalau Bab2 Bergambar Akif Mmg Hero La,Sana Sini Mintak Ambikkan Gambar Dia Jer ...

 Ni Part Abang Iman Pulak ...Senyum Senyumm Senyummmm...

Kakak Insyirah Pon Memang Minat Ngan Motor Berkuasa Tinggi ...

Dah Penat Jalan2 Singgah Makan Duluuuu ...

 Singgah Solat Kat Masjid Sultan Hj Ahmad Shah,Kuantan ..Sempat Lagi Tu Bergamborrr Ngan Yeos ..

Kat Kedai Makan .. Boleh Lagi Dia Tdooo Tuuuu ... 


Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. mesti letih sangat ni. Cunlah motor tu.

    ReplyDelete
  2. ye Lya , kita sbg ibubapa cuba utk luangkan masa dgn anak2...bila dorang happy kita rasa bahagianya.

    ReplyDelete
  3. menarik semua dan pic yg sgt cantik Lya...

    ReplyDelete
  4. wah.. abang hensem dengan kakak cantik naik moto besar... tu yang letih beno sampai lentok ye..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..