❤ Jom Jana Pendapatan Dengan Menulis Di Blog Fazlibaharuddin.Com ❤

May 23, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Tadi Lya terjah blog Fazli Baharuddin ..nampak entri terbaru beliau yang sedang mencari penulis. Untuk sahabat Lya yang minat menulis ..Lya nak bgtau sikit kat sahabat semua nie.. blog Fazlibaharuddin.com sedang mencari penulis yang berminat untuk menulis kat blog beliau.Kalau minat boleh la submit entri anda kat blog beliau .

Setiap artikel yang diterbitkan akan mendapat bayaran RM10-RM200 tertakluk kepada kualiti artikel yang sahabat hasilkan ...Artikel yang di hantar tidak terhad .Maknanya ikut suka kita la nak hantar berapa banyak artikel sekalipon boleh jer hantar.Kita akan dimaklumkan sekiranya artikel kita telah terpilih.

Apalagi jom la pakat2 hantar entri kat sini mana tahu terpilih.
Oppsss lupa la ada kategori tertentu yang telah disenaraikan oleh tuan punya blog mengenai artikel yang boleh anda submit .Jadi nak tahu banyak lagi tentang ni boleh baca kat bawah sini ya.Nak kenal siapa Fazli Baharuddin dengan lebih mesra jom terjah blog beliau.Follow sekali ya untuk info2 menarik.





KREDIT GAMBAR :- PrintScreen dari  Fazlibaharuddin.com

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Replies
    1. Kalau ada entri boleh la join Mama ..

      Delete
  2. wahhh peluang menarik ni lya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Mursyid boleh cuba nie hehehe..

      Delete
  3. menarik sangat nih..
    boleh cuba, mana taw rezeki..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la mana tahu terpilih untuk di publish kat blog tu ..

      Delete
  4. Salah satu cara dapatkan pendapatan sampingan ni...menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Jia ..tak salah mencuba ..

      Delete
  5. fuh, menarik ni.. thanks sbb share info ni.. boleh try nasib lepas ni.. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. saya nakkkkkk. saya layakkk.
    hahaha nak buat satu entry pon dah sesak nafas. cmna nak buat penulisan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..