❤ GIVEAWAY: I LOVE PERFUME ❤

May 12, 2014


Salam Ukhwah Fillah ..
Selamat  Pagi Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Nak tanya sikit boleh ?? ..Saper nak PERFUME BELARA MIDNIGHT by MARY KAY (tgk gambar kat bawah ni ).. Mesti ramai yang nak kan ??? Kalau nak boleh join Giveaway yang Lya join nie ..

MARY KAY

Sedikit ulasan mengenai BELARA MIDNIGHT by MARY KAY\

''Satu bauan buah2an segar dan wangian bunga2an khas untuk insan bergelar WANITA ..Memberikan satu daya tarikan feminin untuk wanita..Adunan terbaik bahan2 terpilih terdiri daripada beri liar,beri buah,jasmine,vanilla hitam,gaharu dan juga kasturi ..Adunan yang pastinya mambangkitkan kesegaran buatmu sepanjang hari '' .

SYARAT-SYARAT I LOVE PERFUME GIVEAWAY
1. LIKE “MARY KAY” PAGE ( OUR LOVELY SPONSERED)
2. LIKE “IT’S ME, IKA” PAGE
3. FOLLOW BLOG IKA Tak boleh follow? Baca TUTORIAL ni
4. Buat entry bertajuk "GIVEAWAY: I LOVE PERFUME "
5. Letak BANNER di atas di entry tersebut dan BACKLINK kan ke sini 
6. Tulis secara ringkas KENAPA AWAK SUKA PERFUME. (Terpulang kepada kreativiti anda)
7. Tinggalkan URL ENTRY GIVEAWAY ANDA & FB LINK anda di entry ini.

Kenapa Lya Suka Perfume 
❤  Lya Suka Wangian Dan Akan Rasa Selesa 
Bila Lya pakai perfume Lya rasa diri Lya  ni wangi gtu..hehehe..Lya rasa lebih selesa disebabkan bauan drp perfume yang Lya pakai..Lebih keyakinan sikit bila dah pakai perfume nie...Kalau tak pakai rasa cam was was jer time lalu kat depan orang atau time nak jumpa orang ... bila dah pakai confident la sikit ..Eh eh eh confident banyak laaaa ..Orang sekeliling kita pon akan rasa selesa berdamping dengan kita ..Maklumlah kita wangi mesti dia pon suka ..ke ada yang suka busuk tak suka wangi ''Huhuhuhuhuhu ..pelikss tu''

❤♫❤ Meredakan Tekanan
Time Lya rasa tertekan kan ..kalau Lya semburkan sikit perfume..Lya rasa tekanan tu akan hilang sedikit demi sedikit ..Rasa damai dan tenang jer..Tekanan pon boleh berkurangan dengan semburan perfume...Tak caya cuba jalan2 kat Mall pastu lalu kot celah2 kaunter minyak wangi pastu hidu .. apa raser ...alahai rasa tenang jer kat situ kan kan kan kan ?? Itu lah kuasa perfume...You feel good when you smell good.

❤♫❤ Tak Lengkap Tanpa Perfume 
Kalau keluar rumah ke dalam rumah ke memang Lya suka sembur perfume ..Suka sangat2 dan memang dah jadi tabiat tangan ni gatal jer nak menyembur .. Hidup ni kurang lengkap jer dalam sehari tanpa Perfume..Dan yang penting sekali bagi Lya bila kita wangi rumah kita wangi semua pon dah wangi2 di sekeliling kita barulah PERFECT ... Ermmm wangi ..saya suka saya suka ... 

❤♫❤ Perfume Saya Buat Saya Ceria 
Bila Lya gunakan perfume Lya rasa ada satu aura yang luar biasa sepanjang hari ..Rasa hidup ni lebih ceria dan dengan perfume jugak la dapat mencungkil semangat positif yang ada dalam diri Lya..Hidup lebih bersemangat, bermakna dan sentiasa bergembira kerana keyakinan diri telah terbentuk..Ya la tu ..Ahaksss ahakksss ahaksss melambung2 la pulak .. 
Ni jer la kot yang Lya dapat tulis KENAPA LYA SUKA PERFUME ..Orang lain Lya tak tau la kalau Lya camni la macam yg Lya tulis kat atas tu laaa..takder typo2 ..Original dan betul betul betul ...Tak caya meh sini boleh tanya kat En Hubby hahahahahaha ,,,,,,.......

Eh ..lupa nak tanya korang dah join belum ???? ..Kalau belum meh la join sebelum terlambat ..Giveaway ni tamat  25/05/2014 jam 1159 pm ..Jom join ramai2 mana tahu rezeki kita bersama ...

Artikel Menarik yang Lain

10 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..