❤ Alhamdulillah ..Rezeki Hari Isnin ❤

May 12, 2014


Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah hari ni Lya menang contest kat page Magnolia Sherbet (MY). Tak sangka jugak la boleh menang sebab yang join pon ramai ...
Kalau ikutkan pada jawapan yg diberi jumlah yang join contest ni dalam 462 orang.. Memang tak harap 
boleh menang ..tup tup menang ..Rezeki la kan ...


Soalan yang diberikan pon senang jer main teka jer ..Teka teka teka A,B,C ..Tak sangka jawapan 
C yang Lya bagi tu BETUL ... Yeyyy dah la betul berjaya jugak jadi pemenang ..Syukur alhamdulillah..



Artikel Menarik yang Lain

30 Sahabat Setia

  1. murah rezeki kak lya kan..tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Anizz ..alhamdulillah rezeki Allah bg untuk kami sekeluarga ..

      Delete
  2. Tahniah kak..apa hadiah ya tu mesti best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Lya ..ntah la Kak Lya pon tak tahu apa hadiahnyerr

      Delete
  3. Assalam. Wahhh tahniah Kak Lya ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..Efa ..tq so much

      Delete
  4. assalamualaikum akif...gud luck..:)

    ReplyDelete
  5. Wah ..tahniah...apa hadiahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sukma ...Lya pon lum tahu lg apa hadiahnyerr

      Delete
  6. tahniah kak lya.. rezeki tu..:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.