❤ Menang iPhone 5C ❤

April 01, 2014


Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Nak tulis tentang apa yer ?? Tetiber jer BLUR kejappp huhuhuhuhu ..Akif ngan Abang Iman dah ke kelas Fardhu Ain,Kakak Insyirah belum balik sekolah ..Arini KOKURIKULUM jd balik lewat sikit la...

Nak citer pasal KEMENANGAN la.Ok baru2 nie Lya menang contest kat MUM & KIDS FAIR.Oleh kerana hadiahnyer berupa sebuah iPhone maka Lya kena pick up sendiri atau hantar wakil untuk tuntut hadiah sebelum bulan April.....


Nak jd citer masa pergi bercuti baru2 ni Lya ngan hubby pergi la ambik hadiah yang di janjikan oleh pihak penganjur.Alhamdulillah terima dalam keadaan yang baik dan cukup puas hati dapat hadiah nie .Bersyukur dengan  rezeki yang Allah bagi .Terima Kasih Ya Allah ..

Dah bawak balik umah ,semalam tgk balik iPhone comel nie ..Dalam hati berkata2 ..NOTE 3 masih berfungsi,Samsung LA FLUER masih guna lagi,Nokia N86 masih lg ader walaupon guna sesekali jer,takkan la nak pakai jugak yg nie.Byk dah gadget sebenarnyerr .Jadi Lya decide nak bg kat hubby sempena hari lahir hubby yg ke ~34 ... Sebab Lya takder beli apa2 untuk hubby tahun nie jd nilah hadiah yang Lya MENANG ni Lya bg kat hubby.Akhirnyerr inilah HADIAH HARI LAHIR UNTUK HUBBY.


SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

15 sang pencerita

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.