❤ Akif .. Big Apple .. Apa Citerrr !!! ❤

April 27, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ..
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah semalam baru sampai dari kampung ... Mood masih penat lagi dan tercari2 nak buat entri tentang apa ??? Blurr jap nak update tentang apakah ??? Cari punyer cari tengok punyer tengok ada lerr gambar budak techik tuan punya Blog ni dengan pelbagai aksi tengah mengadap makanan peberet dia .. '' BIG APPLE '' .

Sebenarnyerr bukanla makanan peberet sangat ..tak peberet manapon hehehehe.Sesekali jer makan tu pon kalau jejalan jumpa ''BIG APPLE'' baru lerr beli.Kalau sesaja nak g cari mmg tak lerr.

Tapi kalau dah jumpa macam nie la gelagat dia biler makan.Dia paling suka yang ada strawberi dan ader warna pink ..yg tu la dia suka ..Kalau yg warna gelap2 cam coklat milo semua tu dia cakap tak suka sebab comot ... Layan gambar2 dia berbig apple jap ....

Big Apple


                       

  




Artikel Menarik yang Lain

4 sang pencerita

  1. alahaiii hensemnye anak teruna ni :)

    ReplyDelete
  2. sama macam fav kak hanis eh..Bigapple kak hanis suka yg comot2 tu..haha.

    ReplyDelete
  3. wow.. dalamnya lesung pipit.. mahal tu

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..