❤ Sambut Birthday Akif Semalam ❤

March 06, 2014

Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...



Alhamdulillah semalam 5/3/2014 Birthday Akif..Dapat la buat kejutan sikit untuk dia.Awal2 Lya dah tempah sebijik kek untuk dia.Ini kek pilihan Akif sendiri,kalau ikutkan design asal kek tu kat atas buah ceri tapi Akif tak suka buah ceri dia nak buah strawberry..maka bertukarlah kek yg sepatutnyerr ceri bertukar ke strawberry.Umi ngan abah ikut jer la sbb itu pilihan dia.

Petang semlm blk kerja abah pergi ambik kek yg dah siap ditempah.Taraa bila sampai umah birthdayy boy dahh tdoo sbb penat sgt seharian main kat taman..Sementara tunggu birthday boy bangun,Kakak ngan Abang tiup belon,Umi masak kat dapur dan abah tlg siapkan deco untuk sambut bedayy Akif nanti..

20 minit lps tu Akif bangun tapi MOOD pulak takder,lama jugak la nak ambik mood tak dpt2 tapi abah cakap teruskan jer la takder mood pon.Masa nak potong kek pon muka semacam jer sbb takder mood la katakan,tapi takpe la janji dia tak nangis sudahhh.Jom layan gambar2 BIRTHDAY AKIF semlm...








SaYaNg SeLaLu,
Lya

Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

  1. HB akif...semoga berbahgia selalu di samping ibu tercinta..

    ReplyDelete
  2. happy belated bday adik akiff. nape xde mood ne hehe.

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir akiff
    auntie nk sikit boleh...
    semoga menjadi anak yg solehah ye

    ReplyDelete
  4. tak de mood pun akif tetap hensem...HB akif...

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Akif!semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  6. Barakallah semoga sisa usia lebih manfaat...

    ReplyDelete
  7. happy birthday...semoga jadi anak yg soleh

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.