❤ Bila QUOTA Dah Jadi 300 , Apa Jadik ....❤

March 19, 2014


Assalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Huhuhuhuhu raser sedihh tetiber huhuhuhu .Tadi nak FOLLOW blog tapi keluar pulak  benda alah ni .Adoiii raser susah jap.Bila dah sampai 300 blog dah tak boleh nak FOLLOW lagi.Camner nak FOLLOW kalau tak UNFOLLOW dulu blog yang pernah di FOLLOW.Ala SEDIHHH nyerr takkan nak di UNFOLLOW huhuhu .. Tak boleh jd la camnie dah ok kita FOLLOW tetiber nak UNFOLLOW.Takleh ker tambah lagi QUOTA untuk FOLLOW tu .. 300 CIPUT sangat laaaa ...  


Susah jugak camni ..Bila kita dah FOLLOW tetiba nak UNFOLLOW balik raser SEGAN la pulak.Ada tak alternatif lain camner nak naikkan 300 tu jd 3,000 huhuhuhuhu...... Nanti kan biler kita UNFOLLOW ader pulak yang TERASA HATI susah jugak tu ..CAMNER NI CAMNER NIE ...NAK FOLLOW DAH TAK BOLEH SEBAB LEBIH QUOTA DAHHHHHHhhhhhhhhhhhhhh ....ATAU perlukah UNFOLLOW balik sesetengah blog yang tak berapa nak singgah menyinggah .. BOLEH TAK CAMTU ??? Hehehehe...Kira boleh laaaa ..

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. masih boleh follow lya, dulu farah pernah buat entri tentang ni di sini...
    http://www.bubblynotes.com/2013/02/cuma-boleh-follow-300-blog-sahaja.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Farah .. ok nnt Lya jenguk jap entri tu ..

      Delete
    2. Farah tak dpt la tp kalau kat blog DIA ada WIDGET FOLLOW comel tu mmg boleh pulak nak follow huhuhu ..Aduhai mcm2 masalah la pulak sekarang nie ..

      Delete
  2. anis pon kne mcm sis jugak..aduhaii..xdpt la follow org lain buat masa nie..huhu.,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa huhuhuhuhu sedihnyerrr sedihnyerr KENAPA LA JD CAMNI YAA !!! .. Dah cuba tp tak jadik lg nie ..Tgh USHA2 nie .

      Delete
    2. tu laa.. sedihnyee.. jd blur xtau nk buat ape dh..hukhuk.. nasib2.. :(

      Delete
    3. Sabar2 nanti okla tu kot ... Kalau blog yg ader WIDGET follow kat atas belah kanan mcm akak punya tu mmg akk leh FOLLOW tp tak semua ader widget tu ..huhuhuhu

      Delete
  3. Assalamualaikum kak.. akak kena klik follow dekat widget follower orang.. baru boleh nak follow. kalau amik link blog depa dan add dekat dashboard blog kita. memang takkan boleh follow punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam ..
      Kalau akak klik kat WIDGET mcm akak punya tu blh la SHEILA tp kalau org tu takder WIDGET mcm akak punya kat ujung kanan tu mmg takleh nak FOLLOW la huhuhuhu ..

      Delete
  4. Macam tu ke? Zumal x pernah check pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah lerr tapi tgk tadi 400 lbh dah FOLLOW tp tak tahu ler naper kuar camtu ..sekarang ni mmg takleh nak FOLLOW dahh kecuali yg ada butang WIDGET cam kat atas nun belah kanan br dpt FOLLOW ..

      Delete
  5. Ade ek qouta.. X pnh plak hpi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.