❤ Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah ❤

February 14, 2014

Assalamualaikum ...
Ahlan Wasahlan ..
Salam Ukhwah Fillah ...

Hari ni 14 februari 2014 Lya sempat join Segmen Ramaikan Follower,Raikan UKhwah anjuran blogger Abak Lorong Cinta.Kalau sahabat nak join boleh jer KLIK BANNER kat bawah ni .



Ok Lya nak citer sikit tentang Abak ....

Nama : Abdullah bin Abd Kadir
Umur : Lahir pada 22 Ogos 1993
Asal : Pasir Mas,Kelantan
Sekolah Rendah : SK Chicha Tinggi
Sekolah Menengah : SMK(A) Falahiah
IPG : Institut Pendidikan Guru Kampus Pendidikan Islam,Bangi Selangor Darul Ehsan
Alamat : Kampung Chiha Tinggi,17000 Pasir Mas Kelantan

Nama Ayah : Abd Kadir bin Ramli
Nama Ibu : Salmiah binti Mamat
Adik beradik : Anak kedua daripada 7 orang adik beradik (Semua lelaki)

Makanan Kegemaran : Masakan Ibu
Minuman Kegemaran : Teh Krisantemum
Warna Kegemaran : Biru dan Hijau
Status : Single 

Ni la serba sikit tentang Abak..nak tahu lebih lanjut tentang pak we hensem hitam manis ni boleh la berkenalan dengan lebih lanjut ngan Abak sendiri ..nanti boleh la tanya segala benda yang anda nak tahu tentang Abak ..

Ni pula syarat yang ditetapkan oleh Abak untuk anda yang nak join Segemen ni ..

Syarat-syarat untuk join segmen ni :-
  • Follow blog Abak Lorong Cinta
  • Buat Entri Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
  • Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
  • Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
  • Bermula 7 Januari dan berakhir 28 Februari 2014(Diteruskan)

Kalau tengok banner kat atas tu sepatutnyerr dah tamat 7 Februari 2014 tapi Abak dah lanjutkan segmen ni hingga 28 Februari 2014, dapat jugak la Lya join sebab dah di lanjutkan tarikhnya.Apa lagi jom support rakan blogger kita jom jom jom ....

SaYaNg SeLaLu,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

20 Sahabat Setia

  1. Selamat bersegmen. Dah join pon ☺

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  4. hehe..adoi siap kenalkan Abak pulak..tq

    ReplyDelete
  5. @Abak Lorong Cinta Ok nanti Kak Lya BW kalau ada masa lapang hehehhee

    ReplyDelete
  6. @Abak Lorong Cinta Hehee ok apa kenalkan diri biar semua tahu siapa ABAK ... Moga success selalu ..

    ReplyDelete
  7. hai hai. jalan dan follow sini dari segmen yg sama. =)

    jemputlah singgah dan follow back. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. @mimie farid Hai Mimie Tq sdi singgah ..ok nanti akak singgah dan follow yerr

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwa...
    cik follow awak :)
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. hai,selamat malam ^_^
    follow sini,
    jemput ke blog okay :)

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah sini dari segmen yg sama....
    dan follow sini... #272

    ReplyDelete
  15. Salam singgah dari segmen yang sama...#273
    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  17. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.