❤ Abang Burn Burger Bakar KEMAMAN ❤

February 27, 2014

Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hari ni macam takder mood jer nak masak huhuhuhu.Jadi kuar makan kat kedai jer malam tadi.Anak2 makan mee goreng  ngan abah dia. Umi makan roti canai jer.

Asyik duk makan nampak la ramai betul org kat ujung kedai sana.
Jenguk punyerr jenguk kiosk burger rupernyerr.

Tak perasan lg sbb jauh sikit dr tempat duduk.Tapi biler tgk org beratur sikit punya ramai alahai hati raser nak menjenguk jer hehehehe.Jenguk punya jenguk mak aii BURGER BAKAR ABANG BURN la.

Tak tahu plak ader kat Kemaman nie.Biler bertapaknyerrr.Dah 
alang2 tgk beli jugak dua bijik burger 1 Beef Ori Cheese 1 Chicken Ori Cheese ... Ingat2 nak makan jer kat situ tp ramai pulak org duk beratur jd langkah terbaik BUNGKUS jer..Dua bijik ni ntah habiss ke tidak sbb br jer makan mee grg ngan roti canai..

Harga untuk dua bijik BURGER ni RM21 tapi sempena pembukaan dpt less 10% jadilah RM18.90...Hari ni hari ke ~ 7 pembukaan ... Apalagi meh la serbu ramai2...

Cer tgk muka dia.. huhuhu sebenarnyerr dah ngantuk tu..tapi sbb dia nak jugak makan BURGER BAKAR ABANG BURN ni sanggup dia tahan mata huhuhu...

Tak sabar dah tu sebenarnyerrr..tak sabar nak makan campur ngan tak sabar nak balik tdooo..

Sekejap dia terjenguk2 sekejap2 terjenguk2 lagi .. Lepas tu dtg kat umi ..Lama lg ker Umi ..Lama lg ker Umi ..Umi cakap skejap jer lg.. Dia duduk kejap pastu jenguk lg lg dan lg ..

Kalau ikut ngan org yg ramai kat situ dlm 30minit la br siap tapi tak sampai 30 minit dah siap.Yeyy boleh balik makan.


Sekarang ni ader PROMOSI beli satu PERCUMA satu.Ada syarat dia tau.Kalau nak PERCUMA tu kena print voucher kat page BURGER BAKAR ABANG BURN 

Print je berapa banyak nak guna. Hitam putih pun boleh.1 voucher 1 burger. Boleh guna dekat semua outlet.Valid sampai 2 mac nanti.Print kat SINI ya!!

Ok la dah panjang dahh tentang BURGER ABANG BURN nie,mata pon dah ngantuk nanti2 ader masa Lya sambung citer. 

Anak2 pon dah lama tdur.Umi masih lg depan lappy.Ok OUT dulu.Selamat malam sahabat.
PANJANG UMUR KITA JUMPA LAGI 

SaYaNg SeLaLu ,
Lya❤

Artikel Menarik yang Lain

0 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..