Singgah Kejap Kat Kemaman Havoc Bike Fest 2018

February 12, 2018

Singgah Kejap Kat Kemaman Havoc Bike Fest 2018 | Hari Sabtu 10.2.2018 KakYa ada dapat jemputan kenduri kat Kemaman. Balik dari makan kenduri Akif dengan Iman ajak singgah kat Kemaman Havoc Bike Fest 2018 yang diadakan di Padang Astaka, Chukai, Kemaman. Diaorang bedua ni tahu mengenai Kemaman Havoc Bike Fest 2018 melalui poster dan kain rentang yang di pamerkan di sepanjang jalan Bandar Chukai, Kemaman. Walaupon tengah panas cheng cheng singgah la jugak lepas harap anak anak. Kalau ikutkan Umi nak balik rumah terus jer, tapi kesian la pulak diaorang nak sangat sangat pegi. 

Kemaman Havoc Bike Fest 2018
Sempat jugak tandatangan kat kain rentang. 


Kemaman Havoc Bike Fest 2018

Program Kemaman Havoc Bike Fest 2018 dianjurkan oleh HJR Bike Gear Shop dengan kerjasama Majlis Perbandaran Kemaman. Program ini diadakam bersempena Pemasyhuran Majlis Perbandaran Kemaman kali ke-16. Program ini telah diadakan selama 3 hari bermula 9 hingga 11 Februari 2018 iaitu hari Jumaat hingga Ahad. 

Kemaman Havoc Bike Fest 2018

Kemaman Havoc Bike Fest 2018

Kemaman Havoc Bike Fest 2018

Kemaman Havoc Bike Fest 2018

Alang alang dah pegi sana sempat jugak laa layan kerenah anak anak bergambar. Tengah panas lit lit jam 4.30 petang masa ni duk posing kat motorsikal berkuasa tinggi. Aduhaiiii .. layankan jer la diaorang ni. Syiok sangat posing tak perasan banyak gambar mata tertutup sebab cahaya matahari. Kami singgah tak lama kejap jer, sebab lepas tu nak kena hantar kakak insyirah kat asrama. Ok la dapat jugak penuhi hajat anak anak nak tengok pameran motorsikal dan pelbagai jenis motorsikal antik yang dipamerkan kat karnival yang diadakan selama tiga hari. 

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. Wah meriah di kemaman sekarang.. Banyak aktiviti.. Haritu local fest.. Syok juga dapat spend time dengan anak anak kan sis..

    ReplyDelete
  2. Tengok motosikal antik memang pcl suka.. kalau yg dekat rumah pcl ada kat pantai morib.. memang tak lepas peluang.

    ReplyDelete
  3. Hehehe comel akak layankan kerenah anak.. ni namanya mak yang sportingg.. hehehe ^^

    ReplyDelete
  4. hye kak lya.. singgah sini jap
    lame xjenguk
    akif pon da beso da

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.