Lanafira Butik Online Pakaian Muslimah Pilihan Wanita Hari Ini

November 01, 2017

LANAFIRA Butik Online Pakaian Muslimah Pilihan Wanita Hari Ini | Hai korang, pagi ni Lya nak kenal kenalkan kat korang sebuah butik online yang menjual pelbagai jenis pakaian  muslimah untuk wanita. Pernah dengar mengenai butik online Lanafira? Ada yang pernah shopping online kat Lanafira ke? Ok , kalau korang nak tahu Lanafira adalah butik online yang menjual pelbagai jenis pakaian muslimah untuk wanita antaranya baju kurung, blouse dan top, kebaya moden, peplum, dress labuh dan juga skirt labuh. Lanafira butik online pakaian muslimah pilihan wanita hari ini. 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah

Lanafira menjanjikan pelbagai pilihan pakaian muslimah yang hadir dengan warna dan rekabentuk yang menarik, harga mampu milik dan pastinya menepati citarasa korang. Korang kena singgah sendiri kalau nak tahu lebih lanjut. Memang boleh buat korang rambang mata la bila dah masuk jenguk jenguk kat butik online Lanafira ni. Opkoss la sebab pakaian yang dijual memamg cantik cantik dan menarik. Up to date la orang kata. Kalau korang antara yang suka beli belah secara online, korang kena singgah butik online Lanafira okey. 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah


Lanafira.Com

We are a passion-driven company with a mission to create stylish yet affordable clothing without compromising on the quality.

Our focus is on women and Muslimah clothing which includes baju peplum, baju kebaya moden, baju kurung, long dress, tops, and tudung.

Ok kat sini Lya nak kongsikan untuk korang beberapa pakaian yang ada dijual kat butik online Lanafira. Lya sendiri naik juling biji mata duk tengok pakaian yang cantik cantik ni. Korang apalagi meh ler kita cuci mata sama sama. Mana tau ada yang berkenan di hati boleh la beli nanti. Lya dah jumpa dah yang berkenan kat mata ni. Jeng jeng jeng tak sabar nak beli kan untuk anak perempuan Lya. Mesti kakak Insyirah suka ni. Comel sesangat sesuai la kot untuk kakak Insyirah. 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Modern Peplum 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Kebaya Moden

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Dress Labuh

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Blouse Dan Top

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Skirt Labuh

Harga Pakaian Di Lanafira Mampu Milik

Pakaian yang dijual semua cantik cantik dan menarik dengan design terkini. Harga mesti mahal kan? Ohhh tidak tidak tidak, harga yang ditawarkan sangat sangat berpatutan dengan kualiti kain dan juga jahitan. Paling penting ianya mampu milik. Korang tak perlu risau sebab harga memang tip top berbanding harga pakaian dengan jenis kain dan design yang lebih kurang sama di luar sana. Lanafira memberi jaminan kualiti terbaik untuk setiap pakaian yang dijual. 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Meena Ruffle Top
RM119 

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Melissa Long Dress
RM140

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Alana Kebaya
RM140

Butik Muslimah, Lanafira, Pakaian Muslimah , Butik Online, Pakaian Muslimah Mampu Milik, Beli Baju Muslimah, Baju Muslimah Murah
Aira Kebaya Peplum
RM89

Amacam murah murah tak? Opkos la murah berbanding harga pakaian yang ada dijual kat luar sana. Kalau korang nak cantik dengan koleksi pakaian yang indah dan selesa korang boleh singgah ke butik online Lanafira. Design terbaru, mantap, vouge, up to date dengan pilihan patern menarik dan pelbagai saiz pastinya membuatkan korang tergoda ingin memiliki. Tak perlu susah payah nak keluar rumah lagi, klik klik jer butik online Lanafira pasti puas hati. 

♫♪ LANAFIRA Quality without compromise.
♫♪ LANAFIRA It has to be good.
♫♪ LANAFIRA Is your happiness
♫♪ LANAFIRA Decide With Confidence
♫♪ LANAFIRA Exclusively yours
♫♪ LANAFIRA Many minds.Singular results
♫♪ LANAFIRA Is your inspiration
♫♪ HaPPy ShOpPiNg WiTh LANAFIRA ♪♫•*¨*•.¸¸¸

Maklumat lanjut mengenai Lanafira, korang boleh layari laman tertera di bawah : 


Artikel Menarik yang Lain

9 Sahabat Setia

  1. Tq info.. mmg menepati citarasa ena..stylo.

    ReplyDelete
  2. Asalam singgah kat sini. Teruskan usaha ya

    ReplyDelete
  3. cantik2 baju dan skirt dia...berkenan tang skirt ropol tu..huhuhu

    ReplyDelete
  4. cantiknya baju... banyak sangat pilihan...

    ReplyDelete
  5. lawa lah kebaya moden tu.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. bajunya lawa lawa laa kat lanafira ni. Up-to-date lagi tuu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.