Terima Kasih Ben, She, Bang Hoq dan SS

October 05, 2017

Terima Kasih Ben, She, Bang Hoq dan SS | Ni entri khas buat 4 family member KBBA9 yang terbang ke New Zealand baru baru ni dengan kerjasama dari Cosmoderm dan juga Ikhlas Tours. Diaorang berempat ni baru jer lagi balik Mesia, ingat lagi jalan balik Mesia, ingatkan lupa dah hahaha. Sekarang ni ntah ntah tengah duk perasan masih kat New Zealand lagi gamaknya. Yo laa kot takle MOVE ON lagi ngan mood New Zealand tu ha. Bangun bangun bangun ni bukan NZ okey, ni Mesia dah ni. Keje keje keje ! hahahaha.

Kredit pic : Laman Web KBBA9 

Ok la berbalik citer yang Lya nak tulis ni. Diaorang berempat pegi New Zealand 6 hari 4 malam. Masa kat sana kalau korang perasan dan jenguk instagran dan juga facebook diaorang ni kan, gambar gambar yang diaorang tangkap kat sana memang cantik giler giler. Semua gambar nampak cun sesangat. Korang kalau nak tengok gambar gambar menarik diaorang ni masa kat NZ boleh klik nama nama diaorang kat bawah ni terus ke instagram diaorang. Kan kalau Lya tempek kat sini takde la banyak sangat yang boleh korang tengok. Korang pegi jer laa jenguk kat instagram diaorang sana nunnnn baru puas hati. 

Lya apalagi bila dah teruja duk tengok gambar gambar cun gitu nak jugak laa selitkan gambar blog Lya kat New Zealand sana. Bukan sokmo pon diaorang pegi sana. Jadi masa diaorang kat sana Lya kat sini ambik peluang ler minta tolong tangkap gambar blog kat sana. Orang kata tak dapat jejak kaki takpo la ada jugak yang tolong tangkap gambar blog www.akifimtiyaz.com di New Zealand. Yehaaaa suka noooo ....






Terima kasih kerana sudi layan permintaan Lya dan gang gang KBBA9 yang lain. Walaupon diaorang ni tengah bercuti tapi masih sempat lagi la snap gambar blog gang gang KBBA9 kat sana. Nampak tak kat situ.. nampak tak. Walaupon diaorang dapat pegi sana diaorang tak lupa gang gang kat sini. Siap tolong tangkap gambar blog gang gang KBBA9 masa kat sana. Dapat gambar blog kat New Zealand pon kitaorang dah suka sangat sangat daa. Korang rasa kalau kawan kawan yang korang kenal pegi bercuti nak ke diaorang layan permintaan korang semua masa tengah syiokk bercuti.. Takde nyer orang nak layan sebab sibuk bercuti sibuk nak tangkap gambar sendiri. Hehehe tapi tak semua laa ada la jugak yang suka melayan. Cam diaorang ni memang sporting habis.  Sanggup tahan sejuk nak tangkap gambar blog kawan kawan yang lain. Terima kasih sahabat @ keluarga besar KBBA9. 

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. Untung kak lya...juju ada gak fikir nak minta mereka snapkan...tp tak mesej sbb takut ganggu diorang...janji mereka happy sudah hehe...cantik kan bunga sakura kat sana.

    ReplyDelete
  2. Nikmat ukhuwah..saling menyokong.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum lya...bestkn..walau x dpt jejak kaki kat sana tapi dpt masukkn blog pun dah kira okay kn...

    ReplyDelete
  4. okay.. header sampai dulu moga2 lepas ni rezeki puan header pulak amin..
    CT pun tingin nak pergi sana. belum lagi sampai masanya =)

    ReplyDelete
  5. InsyaaAllah sis... da rezeki nanti akan sampai masa sis ke sana...

    ReplyDelete
  6. kita doa2 jela, moga kita ada rezeki nanti..ehee

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.