Terima Kasih Anak Anak Umi

October 01, 2017

Terima Kasih Anak Anak Umi | 3AI ni memang sentiasa ada kejutan untuk Umi. Tak tahu la bila diaorang ni duk buat benda ni tanpa Umi sedar. Pandai diaorang ni tau. Senyap senyap jer siapkan kad birthday untuk Umi. Terima kasih Kakak Insyirah, Iman dan jugak Akif. Ingatan dari kalian buat Umi gembira dan bahagia. Sayang kamu bertiga dunia akhirat.

Ingatan daripada 3AI. Terima kasih anak anak Umi. 

Bila ntah diaorang ni duk create benda ni semua. Sedar sedar kad dah ada dalam kotak dah. Terima kasih sayang Umi.

Nak gelak baca yang Akif punya, siap suruh TENGOK DI DALAM gituuuu. Opkoss Umi tengok la sayang.

Masa duk online facebook, ada pulak siaran throwback beday tahun lepas. Keluar la ulangan gambar gambar kad beday yang anak anak Lya bagi untuk tahun 2016. Kita terobek sikit la kat sini. Terima kasih anak anak Umi.





Bila anak anak berusaha buat sesuatu untuk kita, hati mudah jer rasa tersentuh. Tanda ingatan daripada anak anak buat Umi rasa nak nangis jer. Umi akan simpan elok elok sampai bila bila. Insyaallah.. Sayang kamu bertiga dunia akhirat. 

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Assalamualaikum lya...seronoknya kn jadi seorang ibu ni kalau anak2 mcm ni...
    Tahniah2 lya...

    ReplyDelete
  2. terharunyaaa .. kalau dkna duk kat tempat kakya, mau nangis sambil peluk anak hahahaa

    ReplyDelete
  3. Terharunya nampak ni.. Sweet dan comel je hadiah dan ucapan anak-anak ;)

    Selamat hari lahir ;)

    ReplyDelete
  4. wow! terharunya bila anak2 buatkan surprise untuk ibu kan.. happy belated birthday kak lya

    ReplyDelete
  5. alahai suwetnya anak anak kakk ya

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.