Ami Skincare Vitamin Terbaik Untuk Wajah Anda

September 30, 2017

Ami Skincare Vitamin Terbaik Untuk Wajah Anda | Hai korang, arini Lya nak berkongsi dengan korang satu produk untuk kecantikan wajah. Mesti korang tak sabar nak tahu apa dia produk yang Lya nak citer arini. Ok untuk korang, Lya perkenalkan !! jeng jeng jeng... Ami Skincare. Pernah dengar tak tentang produk Ami Skincare ni? Ok, kalau korang nak tahu Ami Skincare adalah produk kecantikan terbaru kat pasaran Malaysia. Ami Skincare adalah produk buatan Malaysia yang disahkan selamat dan yang paling penting produk ni lulus KKM. Jadi tak perlu ragu ragu kalau korang nak cuba Ami Skincare. 

Tadaaaa comel jer packaging Ami Skincare ni kan ?

Pencuci muka, Serum siang dan juga Serum malam.


Apa Yang Power Sangat Mengenai Ami Skincare ? 



3+1 bahan VITAMIN UTAMA yang pernah wujud di atas muka bumi ini memang telah tersedia ada dalam set eksklusif Ami Skincare. Antara bahan bahannya adalah :

  • VITAMIN E
  • GLUTATHIONE
  • ASTAXANTHIN
  • VITAMIN C
Nak selamat? CALIT VITAMIN je dah CANTIK! #vitaminmukaanda #3calitcantik #luluskkm


Fungsi Bahan Utama Dalam Set Lengkap Ami Skincare 

Sepertimana yang Lya bagitau kat atas, terdapat empat bahan utama yang terdapat dalam set lengkap Ami Skincare dan setiap bahan mempunyai fungsi tersendiri. Antara fungsi bahan bahan tersebut adalah : 

● Glutathione
~ Memutihkan kulit wajah
~ Bertindak sebagai Anti Penuaan
~ Menjadikan kulit lebih glowing

● Vitamin E
~ Bertindak sebagai rawatan pada kulit wajah
~ Mengurangkan parut 
~ Melembabkan kulit wajah

● Astaxanthin
~ Bertindak sebagai anti oksida
~ Memberi perlindungan cahaya matahari
~ Nyahkan pigmentasi
~ 6000 kali lebih baik dari Vitamin C

● Vitamin C
~ Menegangkan kulit wajah
~ Mengurangkan kedutan pada wajah
~ Meningkatkan kolagen untuk kulit wajah


Cara Penggunaan Ami Skincare



Ok Lya kongsikan untuk korang cara penggunaan produk Ami Skincare. Caranya mudah jer korang boleh ikut step yang Lya nyatakan kat bawah : 

■ Mula mula sekali korang cuci muka dengan pencuci muka Ami Skincare, urut perlahan lahan sambil ratakan pada keseluruhan wajah. Biarkan seketika sebelum bilas.
*Gunakan pencuci muka Ami Skincare 2 kali sehari untuk keputusan yang maksima.

■ Sapukan sedikit serum secara nipis pada keseluruhan wajah.
*Korang boleh guna serum ni untuk siang dan juga malam.

■ Seterusnya akhir sekali, sapukan Night Sticky Serum. Sapukan pada malam hari sahaja. Sapu pada keseluruhan muka dari bawah keatas.
* Jauhkan dari terkena mata.

Nak calit skincare tapi was-was? Calit je Ami Skincare. Ubat muka anda. Vitamin terbaik untuk wajah anda.



Sekarang ni ramai pengguna di luar sana trauma  dengan isu viral produk kecantikan timbang kilo yang semakin berleluasa. Sebagai pengguna bijak, pilihan ada di tangan korang. Terserah pada korang nak buat pilihan produk mana yang bersesuaian untuk korang. Tapi satu yang korang perlu tahu Ami Skincare bukan produk timbang kilo okey. Ami Skincare produk terbaik yang dijamin bebas merkuri. 




Testimoni Pengguna Ami Skincare

Salah satu testimoni terawal seawal seminggu penggunaan selepas mencuba Ami Skincare:


Selepas seminggu penggunaan produk Ami Skincare : Nurul Hidayu - " Tona kulit cerah dan parut jerawat ternyata pudar, jerawat mengecut tanpa timbul lagi dan kulit rasa fresh bermaya berbeza dari sebelumnya".




Korang nak jugak ke calit vitamin untuk wajah korang? Lya ada voucher khas untuk 5 orang pembaca bertuah blog Lya. Hanya 5 orang sahaja yang layak untuk redeem voucher RM40 seorang tau! .. Cara nak redeem voucher korang gunakan kode yang Lya sertakan kat bawah. Siapa cepat dia dapat.

REDEEM VOUCHER = "AKIF IMTIYAZ"

Untuk maklumat lanjut dan juga pertanyaan mengenai Ami Skincare, sila layari: 

FACEBOOK

INSTAGRAM

WEBSITE

Artikel Menarik yang Lain

1 sang pencerita

  1. Menarik la produk ni,lama dah tak amik vitamin c ni lupa topup dah abis,skrg ada dlm skincare ok la.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.