3 September 2017 Ulangtahun Ke 4 Blog Akif Imtiyaz

September 05, 2017

3 September 2017 Ulangtahun Ke 4 Blog Akif Imtiyaz | Alhamdulillah dah empat tahun Lya dalam dunia blogging. 3 September 2017 baru baru ni, genap 4 tahun usia blog Akif Imtiyaz. Ingatkan nak buat satu entri pada tarikh 3 September 2017, tapi masa amat mencemburui Lya. Tarikh tu Lya busy kat kampung dengan pelbagai aturcara sempena raya haji dan juga sempena berkumpulnya adik beradik. Maka banyak ler acara yang kami lakukan bersama. Nak update blog pon tak sempat. Tapi Lya ada jer post kat fecebook dan jugak instagram. Tanda ingatan untuk 3 September 2017 bersempena 4 tahun Lya dalam dunia blogging.


Sedar tak sedar, sudah empat tahun blog Akif Imtiyaz bertapak. Syukur masih lagi bertahan hingga kini. Masih lagi ada pembaca hingga kini dan Lya masih lagi aktif menulis. Alhamdulillah, terima kasih Allah kerana memberi kesempatan buat hambaMu ini untuk mencoret rasa hati di ruangan alam maya ini. Dengan izin Allah SWT dapatlah Lya berkongsi cerita bersama pembaca blog Akif Imtiyaz. Terima kasih buat sahabat yang sudi singgah, sudi tinggalkan jejak kasih di ruangan komen blog Lya. Semoga ikatan persahabatan antara kita akan kekal hingga ke Syurga. Terima kasih !.. Doakan Lya akan terus maju jaya dalam dunia blogging ya sahabat .. 


Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. same tarikh besday asben kite laa hihihi

    ReplyDelete
  2. semoga terus sukses dlm berblog kak Lya.. :D

    ReplyDelete
  3. kena rajin update kak.. kena kuat semangat.. cam dkna ni dah suam-suam kuku nak update blog..aduiii...

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak..semoga terus berblogging

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.