Terkejut KekYa Bila Tengok Harga RM472.58

May 17, 2017

Terkejut KekYa Bila Tengok Harga RM472.58 |
Semalam KekYa bukak phone nak jenguk jenguk Shopee MY ada update tak mengenai status barang yang KekYa beli kat Shopee My. KekYa bukak la App Shopee kat phone .. Bila bukak je terpandang kat icon Shopping Chart KekYa tu ada 19 item. Mak aii banyaknyer 19 item, bila masa pulak KekYa pilih pilih barang masuk Chart. KekYa ingat la KekYa memang takde pilih barang lagi lepas beli barang ritu. KekYa pon apalagi terus la klik kat Shopping Chart. Lepas tengok semua barang yang ada kat Shopping Chart tu, KekYa rasa nak gelak kuat kuat jer masa tu jugak. Terus gelak sakan. Mujur KekYa tak gelak guling guling. Kalau tak dah macam filem nustang dah jadinya kikiki .. 


Hadoii laaa KekYa dah tau dah sapa punya kerja ni. Cer tengok barang apa yang masuk Shopping Chart KekYa ... Semua Fidget Spinner jer takde barang lain. Adoi laaa Akif oiii mana kau belajar ni nak oiii.. Kikikiki banyak no duit Umi kau nak beli Fidget Spinner sampai RM472.58. Fengsannn laaaa Umi kau ni Akif oii. Terpengaruh betul dia ni ngan fidget spinner.


Hahaha banyak no pilihan budak Akif ni. Simpan sesiap dalam Shopping Chart gitu. Kuakuakua Umi takde kuasa beli sebanyak yang kamu nak Akif oiiii .. Cukup laa Umi beli satu kat pasar malam ritu hahahaha.. RM10 jer nak oii.. Main laa yang tu dulu ... Pasar malam pon jadi laaa asal adooo. Main jer laa yang tu dulu..


Camne Akif boleh tahu pasal Shopping online ni. Hehehe masa KekYa sibuk duk shopping online kat Shopee ritu, dia duk kat sebelah. Patut laa dia khusyuk jer tengok, dia duk perati one by one apa yang KekYa buat kat Shopee MY. Hahaha pandai gak laa anak Umi ni ya .. Ada hati jugak nak shopping.. Tapi nafsu bershopping dia tu adoi laaa memang tak boleh tahan Umi.. Ni Umi nak kena gelak ke nak kena nangis ni. Kalah Umi tuuuuuuu ..

Dia ada mintak nak tengok Fidget Spinner gak ritu. KekYa tunjuk laa contoh Fidget Spinner kat Shopee MY.. Tu yang dia jadi pandai masuk Shopping Chart gamaknyer .Bila ada benda dia berkenan memang dia laju jer pandai ... Nasib gak la dia tatau guna online banking huhuhu .. Kikikiki kalau tak sampaila tempahan dia kat rumah KekYa .. Kuakuakua .. Mampukah KekYa nak hadapi ..






Bila KekYa tanya dia, dia sengih sengih jer. Dia cakap kat KekYa yang dia pilih tu semua dia berkenan. Macam macam jenis macam macam warna adooo .. Bior le dia duk kat situ Umi, nanti kalau Umi nak beli senang jer takyah dah tanya Akif. Umi tengok situ jer okey !!... Amboii gitu pulak dah.. Tu memang tanda tanda nak mintak Umi beli la tu .. Ermmm tunggu laa kalau Umi rasa nak beli salah satu kat atas tu nanti Umi gitau Akif. Kalau tak rasa nak beli, Umi buang jer laaa dari carta ya nak .. Emmm sambil angguk kepala sambil emmmm emm emmmmm, tu tanda majuk laa tu, majuk manja manja. Takpo laa lain kali kita beli .. Bila cakap gitu senyum manjang nampak habis lesung pipit. Tu tanda suka sangat sangat la tu .. Walaupon Umi tak buat akujanji nak beli.. Cakap gitu pon ok dah bagi dia .. Apapon tengok la camne nanti ..

Artikel Menarik yang Lain

22 sang pencerita

  1. akiff pun minat shopping online fuh ! =D

    ReplyDelete
  2. pandai dia bershopping online ya

    ReplyDelete
  3. alamak..hati2 jg kan..apapun belanja untuk anak tak apa..asal ada manfaatnya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blanja skit2 blh laa cikgu kalau byk lagu tu nak bli spinner bukan belanja dah tu hahaha

      Delete
  4. Hehehe amboi pandai betul dia ek..

    ReplyDelete
  5. Ahahhaha bijok2 anak ummi ehehheh

    ReplyDelete
  6. Hahah! Pengsan umi nak bayar sampai empat ratus lebih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ho laaa sampai rm400 lbh bukan dia laaa Umi nak bayar bagai hehe

      Delete
  7. Salam berblogging... wahhh.. boleh jadi borong online dah klu mcm tu semua hehehee :)

    ReplyDelete
  8. amboi Akiff...sib baik dalam shopping cart lagi..kalau dah check out? nangis umi...

    ReplyDelete
  9. Woah haha Akif ni.. minat sangat dengan fidget sampai RM 400 lebih nak masuk cart.. kalau check out memang banyak koleksi fidget terus kat rumah :D :D

    ReplyDelete
  10. hahaha..hati2 takut tercheckout pulak

    ReplyDelete
  11. matilanak :) ha ha ha ha...
    sgt bagus sel-sel berhubung tau.
    kalau aida pun, memang terkezut yg sgt terkezut, lya... hadoi la :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..