Promosi Hari Raya Bersama ShopBack Malaysia

May 08, 2017

Promosi Hari Raya Bersama ShopBack Malaysia | ShopBack Malaysia sedang mengadakan promosi jualan sempena Hari Raya 2017. Korang yang kaki shopping online mesti tahu mengenai ShopBack kan ? .. Pada yang belum tahu apa itu ShopBack meh dekat dekat sikit Lya nak bisik bisik dekat korang. Ok Lya citer sikit tentang ShopBack untuk korang yang belum tahu apa itu ShopBack. ShopBack adalah aplikasi paling cermat dan berhemah untuk korang membeli belah dalam talian. Di samping berbelanja online melalui aplikasi ShopBack, korang boleh mendapat pulangan wang berupa Cashback sehingga 30% setiap kali korang berbelanja di kedai online terpilih seperti Lazada, Zalora, eBay, Photobook dan banyak lagi kedai online terpilih. Seronoknya bila menggunakan aplikasi ShopBack .. Berbelanja apa yang korang suka dan dapat pula pulangan wang yang pastinya berbaloi dengan perbelanjaan korang. 

Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack

Bersempena Hari Raya yang bakal menjelang tiba Zalora  sedang mengadakan jualan murah besar besaran untuk pembeli online di luar sana. Pelbagai pilihan pakaian hari raya dengan koleksi menarik tersedia untuk korang. Bukan sahaja pakaian untuk Hari Raya, terdapat juga pilihan aksesori menarik untuk digayakan sebagai penambah seri Syawal yang bakal menjelang. Tak lupa juga koleksi kasut dari pelbagai jenama untuk korong pilih dan padankan dengan pilihan baju raya yang ada. Jadi apa tunggu lagi singgah sebentar ke laman Zalora untuk mendapatkan koleksi terkini pilihan korang. 

Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack

Untuk korang yang tinggal di bandar dan nak balik kampung hari raya nanti, tak perlu susah susah lagi nak fikir bagaimana cara nak balik kampung dengan selamat. Buat pilihan dengan berhemah dan pilih syarikat bas yang betul betul menjaga kebajikan penumpang penumpang mereka. Pilihan terbaik pastinya menjamin perjalanan pulang dengan selamat ke kampung halaman. Raya lebih meriah jika kita sama sama pulang ke kampung berhari raya.


Setiap kali menjelang hari raya pastinya korang ingin bergaya dengan pakaian baru. Jangan lupa dapatkan segera koleksi pakaian hari raya 2017 dari pereka fesyen terkenal tanahair seperti Rizalman, Petra, Zalia, Jovian Mandagie dan ramai lagi pereka fesyen tanahair dengan harga yang cukup berpatutan. Sambut raya dengan koleksi terbaik sempena promosi hari raya yang bakal berlangsung.

Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack

Korang yang minat dan teruja nak shopping sempena Hari Raya jom cepat cepat Sign Up ShopBack . Sambil sambil shopping korang boleh dapatkan lebih penjimatan wang untuk setiap barangan yang korang shopping bersama ShopBack. Kalau korang nak tahu, terdapat lebih 500 pilihan store dan perkhidmatan yang tersedia melalui ShopBack. Korang pilih jer mana korang suka. Pilih pilih mana yang berkenan di hati pastu bayar. Mudah dan cepat. Jadi apalagi jom kita shopping sempena Hari Raya 2017 yang bakal menjelang. Hari Raya lebih meriah dan bermakna bersama ShopBack Malaysia.

Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack

Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack


Cashback, shopback.my , ShopBack, ShopBack Malaysia, Membeli Belah Dalam Talian , Portal Beli Belah Terbaik , Shopping Raya Bersama ShopBack

500 pilihan store dan perkhidmatan yang tersedia melalui ShopBack

Seronok tak bila kita beli sesuatu barang atau perkhidmatan melalui aplikasi ShopBack, bukan saja dapat barang dan juga perkhidmatan tapi dapat pulangan wang kembali. Untuk bagi korang lebih faham konsep ShopBack, Lya tinggalkan korang dengan video Shop Online & Earn Cashback with ShopBack.my .. Nanti kalau korang ada masa, korang boleh tonton video kat bawah ni untuk lebih memahami konsep ShopBack.




Maklumat lanjut mengenai ShopBack Malaysia : 

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Bab shopping mmg akak suka...eh..nak skodeng la..

    ReplyDelete
  2. Syoknya.... Mudah sekarang ni dengan adanya ShopBack...

    ReplyDelete
  3. Senang dah sekarang nie, semua dihujung jari :)

    ReplyDelete
  4. menariknyaa..haishh kita dh jadi pembeli online tegar ni

    ReplyDelete
  5. Banyak tu dpt cashback smpai 30% 👍👍👍

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.