Bintang Fashion Meriahkan Lagi Persiapan Raya Anda

May 30, 2017

Bintang Fashion Meriahkan Lagi Persiapan Raya Anda| Hari raya bakal menjelang tiba. KekYa nak tanya sikit kat korang semua, korang dah buat persiapan raya ke belum. Maksud KekYa dengan persiapan raya yang sebenar benarnya mengenai "Baju Raya". Haa korang dah tempah atau beli baju raya ke belum? KekYa rasa la kan kalau korang nak tempah sekarang ni dah bulan puasa ni memang tukang jahit tak mahu ambil tempahan daa sekarang ni. KekYa rasa baik korang beli jer baju raya korang. Beli kat mana? Kat mana lagi, BINTANG FASHION la.. Cantik, murah dan korang pasti puas hati. Bintang Fashion pastinya pilihan terbaik untuk fesyen hari raya korang. Apa tunggu lagi jom ke Bintang Fashion, kita pakat pakat beli baju raya. Kat Bintang Fashion ni kan, semua ada.. Baju ayah, baju ibu dan juga baju untuk anak anak. Pendek kata semua ada laa kat sini. Tinggal pilih jer korang nak warna apa. Nak sedondon ke tak nak sedondon ke, semua ada kat Bintang Fashion. Bestnya shopping kat Bintang Fashion .. Dah la murah, pelbagai pilihan pakaian tersedia di sini.

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Bintang Fashion Fiesta Raya 2017


Bintang Fashion Fiesta Raya 2017. Tadaa untuk korang semua, sekarang ni Bintang Fashion sedang mengadakan beberapa kempen bersempena Bintang Fashion Fiesta Raya 2017. Antara kempen yang sedang berjalan antaranya, Fiesta Raya 2017 Lebih Belanja Lebih Ganjaran, Hari Raya 2017 Cabutan Bertuah Mingguan dan juga Fiesta Raya 2017 Menangi Tiket Peribadi Dengan Likes Tertinggi Facebook Dan Instagram. 

Fiesta Raya 2017 Lebih Belanja Lebih Ganjaran 


Korang nak dapat ganjaran hadiah yang best best. Kalau korang berbelanja kat Bintang Fashion korang boleh dapat lebih ganjaran. Lagi banyak korang berbelanja lagi banyak ganjaran korang akan dapat. Apa tunggu lagi cepat cepat pergi Bintang Fashion, berbelanja dan tebus ganjaran. Berbaloi baloi berbelanja kat Bintang Fashion..





Hari Raya 2017 Cabutan Bertuah Mingguan


Jangan lupa tau, Bintang Fashion turut mengadakan Hari Raya 2017 Cabutan Bertuah Mingguan. Pelbagai hadiah ditawarkan pastinya menarik, tertarik dan korang pasti suka.. Jangan lupa join okey.


Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Fiesta Raya 2017 Menangi Tiket Jet Peribadi Dengan Likes Tertinggi Facebook Dan Instagram


Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Nak menang Tiket Jet Peribadi ? Wow jet peribadi gitu. Perghh memang best la kalau menang, boleh pusing pusing dengan jet. Korang yang berhajat nak naik jet, boleh sertai contest likes tertinggi  facebook dan juga instagram Bintang Fashion. Jangan lupa singgah ke outlet Bintang Fashion untuk selfie bersama prop dan korang boleh sertai contest ni.

Bintang Fashion, Butik Bintang Fashion, Lokasi Bintang Fashion, Bintang Fashion Murah Dan Jimat, Cabutan Bertuah , Lucky Draw, Facebook Bintang Fashion, Instagram Bintang Fashion , Lokasi Bintang Fashion

Terma Dan Syarat Menangi Tiket Jet Peribadi :
- Jet peribadi hanya terdapat satu pemenang termasuk 2 pax.
- Hadiri pertandingan ini hanya di Outlet Bintang Fashion.
-  Nilai hadiah adalah sehingga 21 Julai 2017
-  Model jet peribadi : CESSNA 172

Jangan lupa layari facebook fan page dan juga instagram Bintang Fashion untuk maklumat lanjut mengenai pertandingan ini.

Facebook Fan Page : https://m.facebook.com/bintangfashion/
Instagram :
http://www.instagram.com/bf_bintangfashion/

Lokasi Bintang Fashion


Lokasi Bintang Fashion. Korang mesti tak sabar sabar nak shopping kan? Ok sebelum korang shopping, KekYa nak senaraikan   lokasi Bintang Fashion yang ada kat Malaysia. Mudah untuk korang nak cari butik Bintang Fashion untuk shopping nanti .. Happy shopping korang .. Jom jom jom Fiesta Raya 2017 .. 

Lokasi:
Aeon Big Shah Alam
Lot G-18 & 19, Section 23 Shah Alam, Lot. 10, Jalan Deviden 23/6, 40460, Shah Alam, Selangor.

Ampang Putra
Lot. 25 & 27 GF Jln Bunga Tanjung 9C, Tmn Putra, 68000 Ampang, Selangor.

Ara Damansara
Lot. 141 ( Ground Floor ), NZX Commercial Centre, Jalan PJU 1A/41B, 47301 Petaling Jaya, Selangor.

Balakong Lama
Lot 39G&41 G Jln PDR5 Perniagaan Desa Ria 2, 43300, Balakong, Selangor.

Bentong
Lot. No 50 & 51, Jalan Ah Peng, 28700 Bentong Pahang.

Bukit Beruntung
Lot. K7, Pasaraya Grand Union, 1 Jalan Kamunting 1, Seksyen B6,48300 Bukit Beruntung, Selangor.

Desa Pandan
Lot. No. 2-G Jln 1/76C, Desa Pandan,55100, Kuala Lumpur.

Dengkil
Lot. 29& 31, Jalan Deluxe 3, Pusat Perdagangan Deluxe 43800, Dengkil Selangor.

Giant Kelana Jaya
Lot. G01,Giant Hypermarket no 33 Jalan SS6/12, Kelana Jaya, 47301, Kuala Lumpur.

Giant Puchong Kinrara
Lot. F14-F16,Giant Hypermarket Bdr Kinrara, Lot 449, Jalnn BK 5A/1,47000 Puchong ,Selangor.

Giant Muar 
Lot G31&G 32,Giant Hypermarket, Lot 6530, Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor.

Giant Nilai
Lot G11-G13,Giant Superstore Nilai,PT 6367,Jln BBN 3/1, Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan.

HP Mall
Lot. F3-F5,1F,HP Mall Harbour Point, PT 664 Jln Sg.Aur Seksyen 13,Bandar Pelabuhan, 42100, Klang, Selangor.

Jalan Taiping
Lot. 1-G2,Jalan Taiping,41400 Klang, Selangor.

Meru
Lot. 39,Jalan Jelutong 1/Ku8,Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor.

Metro Kajang
Lot. T175,3F,Plaza Metro Kajang, Jln Tun Abdul Aziz, 43000 Kajang Selangor.

Metro Prima Kepong
Lot. Jalan Prima 5, Pusat Niaga Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100, Kuala Lumpur.

Pandan Jaya
Lot. 43, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, Cheras 55100, Kuala Lumpur.

Puchong Prima
Lot. A-01-03 & A-01-04,Blok A Jln 5/5, Puchong Prima, 47100, 
Puchong, Selangor.

Rawang Baru
Lot. 107& 109, Jalan Maxwell, 48000 Rawang ,Selangor.

Selayang Baru 1
Lot. 36 &38 Jalan Besar, Selayang Baru,68100 Bt Caves, 
Selangor.

Semenyih 2
Lot. 11& 13 ,Tkt Bwh,Jalan Pasar Baru, 43500 Semenyih, Selangor.

Serdang
Lot. 13-17, Pasar Grand Union,Jln Perusahaan 3, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Seri Setia
Lot. 615,GF Jalan SS9A/1, Seri Setia, 47300 Petaling Jaya, Selangor.

Sri Serdang
Lot. 22-1, Jalan. 18/32, Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Shah Alam
Lot. 36,36A&38,38A,Jln Pinang 18/C, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor.

Sri Gombak
Lot. 52B,Jalan SG 1/8,Tmn Sri Gombak,68100 Bt Caves, Selangor.

Sri Kota 2
Lot. 61 & 63, Jalan Mewah 25/63 Taman Sri Muda Sek.25, 40400 Shah Alam Selangor.

Subang 1
Lot. 20,Jalan Besar, Kg Baru Subang,Seksyen U6,40150 Shah Alam, Selangor.

Sungai Buloh
Lot. 5&7,Jalan Liter C u19/C, Sungai Buloh, Seksyen U19,40160 Shah Alam, Selangor.

Sungai Buloh 2
Lot. 8 & 10, Jalan Public, Kg. Baru Sg. Buloh Shah Alam, 40160 Shah Alam, Selangor.

Taman Sentosa
Lot. Shahbudin 29A Taman Sentosa 41200 Klang Selangor.

Telok Panglima Garang
Lot. 116-124,TKT 1,Pasaraya Grand Union,Jln Utama 2, Teluk Panglima Garang, 42500 Klang, Selangor.

Tesco Alor Setar
Lot. G5, Tesco ,Mergong, Lebuhraya Suktanah Bahiyah, 05350, Alor Setar, Kedah.

Tesco Ampang
Lot. 23, Tesco Hypemarket, Jln. Pandan Prima Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur.

Tesco Kajang
Lot. F10, 1F,Tesco Kajang, PT37820 &11196,Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor.

Tesco Meru
Lot. 2, Jalan Setia Prima S U13/S, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, Selangor.

Tesco Rawang
Lot. G2-G5,Tesco Rawang, Batu 1Jln Rawang, 48000 Rawang, Selangor.

Wangsa Maju
Lot. F1-35, AEON BIG, No 8, Jalan 8/27, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.

Jom shopping di Bintang Fashion !!

Artikel Menarik yang Lain

44 sang pencerita

  1. Beli je kekya.. dah selesai. Cuma nak tambah 5 ke 6 pasang lagi. .. yg estnya kat Bintang Fashion ni ada mcm2 promosi. Huh.. tak menahan ada tiket jet peribadi tu. Terkesima dibuatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekya tahun ni pon memang beli jugak laa PcL .. kain pasang yang ada tu pon takde orang nak jahit huhuhu.. kena beli laa jawapnya ..

      Delete
  2. Wah akak dah beli baju raya belum kak.Hanna belum beli lagi kak.Haritu ada tengok kat Bintang Fashion Bentong kak lya memang lawa2 dan cantik2 la baju dia. Berkenan juga tapi gaji belum masuk lagi masa tu.Nanti Hanna nak beli la sepasang dua.tq kak lya sudi kongsi pasal bajuraya kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila pergi beli okey. Jangan cakap akak tak bagitau .. dah bgtau ni pergi beli cecepat kan takde saiz menangis tak berlagu la cik hanna kita

      Delete
  3. Lya ko tolong beli kat anak aku sepasang kikikiki.. nampak macam cantik dan menarik. Tapi Terengganu takda pula Bintang Fashion ada Hari Hari je Lya. Jauh nak pergi sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akhirnya datang jugak ko komen kat sini .. tu pon kena paksa hahaha.. takpe la janji k9 dah komen aku pon suka hati..nak beli kat anak kau kikiki..nanti ko suruh yusri beli utk akif sepasang hahaha bagi adil .. yq tau sebab singgah

      Delete
    2. Ya la aku nak jugak tengok kawan aku rasa bangga bila aku datang komen. Bangga tak bangga tak

      Delete
    3. Ala Lya , akif kalau tak beli baju pun aku tahu dah la dia punya banyak baju. Baju raya tahun kepas pon belum habis pakai kan kan kan . Baik ngaku cepat.

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehe usaha usaha .. insyaallah boleh menanv lyn.
      G Bintang Fashion tangkap gambar banyak2 tau

      Delete
  5. Replies
    1. Huhuhu kat kawasan akk pon takde gak

      Delete
  6. Byk giler cwgn die... Kat umah lan pun ade gak kat area Balakong...

    ReplyDelete
  7. Banyaknya tawaran menarik raya ni.. wahhh.. cabutan bertuah pun ada. nak menang naik jet pun ada.. bestnya..

    ReplyDelete
  8. Menarik ni, sambil shopping boleh sertai pelbagai contest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu Mas ... jd apa tggu lagi meh ler kita shopping

      Delete
  9. Okkay best.. dah tau nak beli baju hero hero tu kat mana.. thank you share..

    ReplyDelete
  10. bagus nih sebab banyak pilihan banyak cawangan ....senang nak buat keputusan kalau nak beli baju raya last2 minute

    ReplyDelete
  11. Cantik- cantik jugak kain nya, fashion pun terkini dan harga berpatutan

    ReplyDelete
  12. Lawa plak jubah hitam purple tu, leh pi cari lah nnt

    ReplyDelete
  13. Okey, nanti nak pi terjah Bintang Fashion...

    ReplyDelete
  14. Kak lya la ni up gambar baju raya. Hanna dah berkenan dah ni. Nak pegi beli la nnt .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanna ajak laa mak ayah sekali belikan sedondon utk mak ayah heheh

      Delete
  15. Semua ada dalam satu kedai jadi kita tak perlu nak bersusah payah nak cari banyak kedai utk beli baju raya nanti. Ok saya akan beli kat sini juga. Tq info . Anyway saya suka tengok anak puan yang kiut tu. Yang ada lesung pipit tu. Sampaikan salam saya utk dia ya puan. Anak pn memang comel dengan lesung pipit dua di pipi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu semua ada dalam satu kedai .. shopping jer .. Alhamdulillah anugerah Allah untuk saya dan suami.. Tq sebab sudi singgah komen ..

      Delete
  16. Kami selalu juga beli di Bintang Fashion. Banyak pilihan yang menarik. Nampaknya kena ajak suami ke sana lagilah ni...nak join contestlah...mana tau ada rezeki menang😊😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la Moha.. mana tau blh menang

      Delete
  17. Selalu nampak Bintang Fashion ni kat Giant Nilai tu.. tapi tak tahu pula ada cabutan bertuah mingguan lah, menang tiket jet peribadi lah.. hehheehhee..

    Ok lepas ni mesti terjah Bintang Fashion.. :)

    ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekain kena terjah lelaju tau .. hehehe

      Delete
  18. Memang best ni. Macam macam pilihan dan macam macam ganjaran boleh dapat! :D

    ReplyDelete
  19. Sally bukannya senang nak cari baju, lagi-lagi sebab nak cari yang bersaiz besar bukannya mudah..jadi selalunya akan ke Bintang Fashion dengan ibu untuk cari jubah yang up to date..

    Biasa la kalau dah terlebih berat ni payah nak cari baju kan...harap kat online kadang tak puas sebab kita tak tengok sendiri material dia kan...kat sini boleh pegang, boleh rasa sebelum decide nak beli.

    ReplyDelete
  20. Meriah dah mulai terasa..humm! menarik ni

    ReplyDelete
  21. Yeayyy nak terjahh lah
    Baju raya x veli lagi ni hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..