Traveloka Winning Stay

April 04, 2017

Traveloka Winning Stay | Majoriti rakyat Malaysia tanpa mengira agama dan juga bangsa, sangat suka dan gemar bercuti dan mengembara ke tempat tempat menarik tak kira dalam Malaysia ataupun luar negara. Dianggarkan pada tahun 2014 sahaja , 60.7 juta rakyat Malaysia bercuti dan mengembara di dalam negara, dan bilangan ini berkembang setiap tahun. Bercuti dan juga mengembara ibarat terapi buat diri. Pastinya satu kelebihan dapat menghilangkan penat lelah seharian dengan tekanan di tempat kerja atau pusat pengajian saat memilih untuk bercuti. Pemilihan tempat percutian juga sangat penting agar kita dapat enjoy dan menikmati percutian indah yang diidamkan tanpa bebanan. Traveloka menjanjikan pemilihan tempat percutian menarik untuk korang dengan harga mampu milik dan mampu beli bukan sekadar mampu tengok jer ! .. Ramai yang mengimpikan untuk bercuti namun isi kewangan menjadi penghalang utama. Bagi yang berkemampuan, duit tak menjadi halangan tapi bagi yang sangat suka bercuti tapi kewangan menjadi penghalang agak perit juga untuk bercuti. Tapi usah bimbang, untuk korang yang minat nak bercuti dan mengembara, sekarang ni pihak Traveloka sedang mengadakan Traveloka Winning Stay Contest kat laman Facebook mereka. Jadi korang boleh join contest, mana la tahu kot kot menang boleh la pergi bercuti..

Traveloka Winning Stay Contest  

Setiap minggu bermula 3 April 2017, pihak Traveloka akan menampilkan sebuah hotel yang menawarkan pengalaman unik untuk korang dan Lya pasti korang pasti tak nak ketinggalan menyertai Traveloka. Korang pastinya tak sabar untuk mencari penginapan baru dan cukup menarik April ini kan ? .. Jom join Traveloka Winning Stay Contest dan korang akan dapat memenangi penginapan percuma kat tempat tempat yang menakjubkan kalau korang menang. Ha aa kalau korang nak menang kena la join contest anjuran Traveloka yang sedang berlangsung sekarang ni kat Facebook page Traveloka . Jangan lepaskan peluang ni tau, sebab Traveloka akan buat contest selama sebulan. Setiap minggu selama empat minggu hadiah penginapan yang akan dimenangi pastinya menarik dan korang pasti teruja nak join. Lya pon tak sabar dah nak join. Mana la tau ada rezeki menang .. Untuk maklumat lanjut mengenai Traveloka Winning Stay Contest, korang boleh layari laman web Traveloka atau boleh terus ke Facebook Page Traveloka. 


Ok korang dah bersedia ke belum nak MENANG HADIAH best dari Traveloka ? Kalau dah bersedia pastikan korang layari laman Facebook Page Traveloka atau laman Instagram Traveloka untuk maklumat lanjut.

Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest 

Pihak Traveloka akan berkongsi album gambar gambar menarik tempat percutian atau hotel berlainan yang unik setiap minggu selama empat minggu kat laman Facebook Page Traveloka dengan menonjolkan kualiti yang terbaik dari tempat percutian terpilih seperti lokasi. bufet sarapan, kolam renang dan sebagainya. Apa yang perlu korang buat hanya LIKE laman Facebook  Page Traveloka, SHARE album gambar contest yang di muat turun kat laman Facebook Page Traveloka, TAG dua rakan korang dan beritahu pihak Traveloka kat kotak komen Traveloka Winning Stay  Contest, mengapa korang perlu berehat dan cukup senang untuk tinggal di tempat percutian terpilih. Satu lagi, JANGAN LUPA gunakan hashtag #TravelokaWinningAStay. Jika korang dipilih sebagai pemenang, korang akan memenangi penginapan dua hari satu malam PERCUMA.

Untuk minggu pertama, contest telah bermula pada 3 hingga 9 April 2017 dan hadiah yang bakal dimenangi ialah penginapan di Rain Forest Inn Cameron Highlands selama dua hari satu malam untuk pemenang. 

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Traveloka Winning Stay , #TravelokaWinningAStay , Tempah Hotel Dengan Traveloka , #TravelokaWinAStay , Traveloka Unggul Stay , Syarat Syarat Traveloka Winning Stay Contest , Facebook Page Traveloka , Rain Forest Inn Cameron Highlands , Pahang , Jom Join Contest Traveloka

Wah !! ... tengok gambar gambar menarik kat Rain Forest Inn Cameron Highlands, hati rasa teruja nak join contest ni. Nak sangat pergi bercuti kat tempat tempat menarik camni tapi belum berpeluang lagi nak pergi. Mana tahu dengan join contest ni Lya berpeluang untuk jadi pemenang nanti. Mudah mudahan ada rezeki untuk menang. Aaamin aamin .. Korang takkan nak tengok saja JOM LER join sekali, senang jer nak join janji korang ada akaun facebook jer, dah boleh join.  Apalagi terhegeh hegeh tu cepat la join .. Jommm join Traveloka Winning Stay !!...


Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Wah..mcm best je rumah percutian mggu ni..unik...

    ReplyDelete
  2. Wow eco-tourism ne. Goodluck sis :)

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaa.. ada kemungkinan lisa tuk menang tak ? hahaha

    ReplyDelete
  4. wow hadiah hadiah diaaa hehehe.. sangat rare =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..