My Dear Mr Dimple I Love U Lahh

March 15, 2017

My Dear Mr Dimple I Love U Lahh |  I love you si lesung pipit. Duk simpan novel tetiba terpandang novel ni. Si kecik Akif ni duk tanya laa dimple tu apabenda.. Haa meh sini tolong pegang novel ni kejap, pastu senyum bagi nampak lesung pipit Akif tu.. Letak novel tu kat pipi Akif okey ! Dia tanya lagi apa kaitan dimple dengan tangkap gambar dengan novel ni.. Apasal bukan ngan novel lain yang banyak lagi kat belakang ni.. Pastu Umi suruh dia baca tajuk novel tu..


My Dear Mr Dimple ok dah baca dah .. apa maksud tajuk ni Umi. Hehehehe maksud dia Sayangku En Lesung Pipit. Dimple tu maknanya lesung pipit in english  laaa nak. Lesung pipit cam kat dua pipi awak tu laaa.. Ooooooo, panjang ooo dia .. Faham dah tu maksud dimple. Apa kaitan novel ni ngan Akif. Takde kaitan laa nak oii sesaja jer sebab Umi nampak perkataan dimple tu jer. Lain lain takde kaitan pon. Mak aii banyak plak soklan dia..



Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. Hihi.. Budak2 genius memang gitu, ade je soalan.. Kadang xterjawab..

    ReplyDelete
  2. Manisnya senyuman anak bujang akak tu hehe

    ReplyDelete
  3. sweet adik ni... ada dimple...
    btw, jemput singgah tempat saya =)

    ReplyDelete
  4. best ek citer dia. boleh cari gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe boleh laa layan..cter lama 2016 rasanya

      Delete
  5. Manisnya senyuman anak akak. Dengan lesung pipit lagi :)

    ReplyDelete
  6. comel :D

    http://www.aerillhassan.com/

    ReplyDelete
  7. senyum pun daa sweet apatah lagi lesung pipt tu pyeri muka sgt utk akiff.. auww=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..