Laz Sticker Game Bagi Satu Like Boleh

March 22, 2017

Laz Sticker Game Bagi Satu Like Boleh | Hai korang, Lya nak buat pengumuman sikit ni, Ok sehari dua ni Lya ada join contest instagram anjuran Lazada. LAZ Sticker Game namanyer .. Lya nak mintak tolong sikit kat korang boleh tak ? Tak banyak sikit jer, nak mintak tolong korang bagi satu LIKE kat dua gambar yang Lya submit untuk contest LAZ Sticker Game ni.. Kalau tanak LIKE dedua pon takpe satu pon OK ..

Contest ni berlangsung kat instagram jer tau .. Kena ada akaun instagram baru laa dapat bagi LIKE. Jadi kalau nak bagi satu dua LIKE tu boleh la ke instagram Lya dan KLIK LIKE kat dua gambar kat bawah ni ya.. Jasa dan LIKE dari korang amat Lya hargai. Terima kasih daun keladi. 



Bagi memudahkan korang untuk KLIK LIKE kat dua gambar ni, Lya sertakan kat sini link untuk dua gambar kat atas. LIKE tau jangan tak LIKE ..


Tq tq tq tq ..

Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.