Carrie Junior Pek Isian Semula Mudah Guna

March 28, 2017

Carrie Junior Pek Isian Semula Mudah Guna | CARRIE JUNIOR kini dalam pek isian semula, mudah guna. Wah dah ada pek isian semula, dapat la jimatkan kos. Tak perlu lagi nak beli yang dalam botol, lepas ni boleh beli pek isian semula pastu tuang jer kat dalam botol sedia ada. Jimat pon jimat.. Ok sebelum Lya citer panjang lebar mengenai pek isian semula CARRIE JUNIOR, Lya nak tanya kat korang satu soalan, korang pengguna CARRIE JUNIOR ? .. Jom citer sikit pengalaman CARRIE JUNIOR korang.

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,
Tadaaaa... CARRIE JUNIOR !! 

Lya nak share pengalaman Lya guna produk CARRIE JUNIOR sejak 12 tahun dahulu. Sejak kelahiran Insyirah, ( anak sulung Lya yang kini mencecah usia 13 tahun ) Lya memang menggunakan produk CARRIE JUNIOR. Bukan sahaja untuk Insyirah,  Iman dan juga Akif turut sama menggunakan CARRIE JUNIOR. Hingga sekarang Lya masih setia menggunakan produk CARRIE JUNIOR untuk anak anak Lya. Anak anak paling suka dengan mandian CARRIE JUNIOR. Kalau suruh mandi, laju jer diaorang ni ke bilik air sebab nak main buih bersama


CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

CARRIE JUNIOR pastinya peneman setia, pilihan utama Lya untuk anak anak dulu, kini dan selamanya.. CARRIE JUNIOR bukan saja menjadi kesukaan anak anak, Lya dan en hubby pon menggemari produk ini kerana bau yang menenangkan dan produknya yang cukup berkualiti. Kalau tanya Lya kenapa CARRIE JUNIOR yang menjadi pilihan ... Ok sebab utama Lya memilih CARRIE JUNIOR untuk anak anak .. 

1. Wangian CARRIE JUNIOR berbau buah buahan ( anak anak sangat suka bau buah buahan ) saat bermain buih
2. Kesegaran yang kekal lama.. Orang cakap wangi sepanjang hari
3. Memberi kelembutan pada kulit anak anak Lya
4. Tidak melekit dan tidak mengeringkan kulit

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

CARRIE JUNIOR Kini Dalam Pek Isian Semula, Mudah Guna 


Selama lebih daripada 20 tahun, CARRIE JUNIOR telah mencipta jenama yang dipercayai dalam pasaran penjagaan diri kanak-kanak yang dirumus khas untuk kanak-kanak dan bayi. Sebagai jenama yang percayai dengan inovasi, CARRIE JUNIOR sentiasa mencari cara baru bagi memenuhi keperluan pengguna setia yang sentiasa mengutamakan nilai dan kualiti.

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Pek Isian Semula , Review CARRIE JUNIOR Refill Packs , CARRIE JUNIOR Baby Bath , CARRIE JUNIOR Hair And Body Wash , Produk CARRIE JUNIOR , CARRIE JUNIOR Baby Powder ,

Kos sara hidup yang meningkat telah menyebabkan pengguna mencari alternatif untuk mengurangkan perbelanjaan. Namun bajet yang ketat tidak bermaksud anda perlu mengorbankan keperluan penjagaan diri, terutamanya apabila tiba masa mandi untuk si manja anda.

Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia, CARRIE JUNIOR kini menawarkan pek isian semula, suatu pilihan penjimatan kos. Pek isian semula mudah guna, dan menjimatkan ini bukan sahaja khas untuk pengguna setia, tetapi juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencari produk penjagaan diri buat si manja tanpa perlu berbelanja lebih.

Pek isian semula baharu ini turut membantu memulihara alam sekitar kerana ia mengurangkan keperluan membeli botol mandian baru yang akan meningkatkan pembaziran sisa plastik dan memberikan kesan buruk kepada alam sekitar. Dengan CARRIE JUNIOR Refill Packs, ibu bapa dapat berjimat dan menyelamatkan alam sambil menyediakan si manja dengan kelengkapan peribadi yang terbaik.

CARRIE JUNIOR Refill Packs kini tersedia untuk rangkaian Hair and Body Wash dan Baby Bath.

Pek isian semula CARRIE JUNIOR Baby Bath 500g berharga RM8.90* (Semenanjung) dan RM 9.30* (Sabah & Sarawak) manakala CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash terdapat dalam harga RM9.90* in (Semenanjung) dan RM 10.40* (Sabah & Sarawak). Produk CARRIE JUNIOR boleh didapati di gedung-gedung runcit terkemuka, pasaraya hyper, pasaraya, dan farmasi terkemuka di seluruh Malaysia.

*Harga termasuk GST.

Tentang CARRIE JUNIOR 


CARRIE JUNIOR merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan. Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.

Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan dengan Fruito–E, kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur, melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja. Rangkaian CARRIE JUNIOR memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari. Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian. 

Diiktiraf Halal, rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby Bath, Baby Shampoo, Hair & Body Wash, Baby Powder, Baby Lotion and Baby Oil. Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak.

Maklumat lanjut mengenai CARRIE JUNIOR, anda boleh layari laman web dan juga facebook tertera :

Artikel Menarik yang Lain

4 sang pencerita

  1. anak-nak saya mmg suka produk ini. Dorang kenal dgn bau wangiannya

    ReplyDelete
  2. feveret anak2 sedara kat umah ni,dapat ni berjam dok dalam bilik air la jawabnya hehehhe

    ReplyDelete
  3. pek isian semula harga lebih murah dan menjimatkan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.