Sesi Training Bola Bermula Kembali

February 06, 2017

Sesi Training Bola Bermula Kembali | Setelah seminggu bercuti dari menjalani latihan bola sepak..semalam hari pertama training.Ingatkan tak jadi training dah semalam..sebab nampak cuaca cam muram dan suram jer..cam nak turun hujan jer..Tapi tak hujan pon..

Alhamdulillah tak hujan jadi latihan berjalan seperti biasa..Macam biasa laa sebelum masuk padang Umi tangkap gambar dulu..Nak hantar kat group whatsapp family sebab tok dengan tokki nak tengok gambar cucu diaorang.Rinduuu ler tuuu...

Dak kecik tu cam biasa la bab bab bergambar..maintain jer dia..Tapi abang iman cam nak tak nak jer tu..bab bab tangkap gambar ni abang iman kurang skit nak beegambar...serahkan kat Akif jer laaa..


Cer tengok dua dua ni..sorang tang sana sorang tang sini..cam nak gaduh jer hahaha..

Siap siap snap gambar terus hantar kat group whatsapp family..Hahaha bila adik beradik komen...Ok dah bagi tok ngan tokki tengok gambar..





Bermula la sesi latihan...Sebelum tu hantar borang kat Coach Syafik dulu..Lama dah duk peram borang kat rumah..Al maklum ler cuti baru ni..Arini baru dapat hantar borang peserta Akademi Tunas..Abang Iman awal awal.lagi dah hantar..Akif jer lewat sikit sebab lewat dapat borang..


Masa sesi latihan kali ni tak sempat nak tangkap gambar abang iman..Nun jauh di hujung padang sana latihan dia..Jauh bebenooo nak kena gerak ambik gambar..Makanya kita ambik gambar Akif jer la sebab sesi latihan dia dekat jer ngan tempat kita duduk..Jadi kita sempat tangkap gambar Akif jer masa sesi latihan kali ni..Layan jer la gambar gambar yang adooo ni..

Nak tendang bola..sediaaaaa...


Ok lepas..yahoo masuk gol !!


Sesi kutip bola..







Sesi latihan tamat jam 6.40 petang..Alhamdulillah selesai sudah training untuk semalam..Petang ni training lagi..tapi Akif sorang jer pergi..Abang Iman demam..Arini tak pergi sekolah petang ni tak pergi latihan bola laa dia sebab tanda tanda kepanasan demam masih ada..Ok Akif arini pergi dengan abah jer sebab Umi takle nak pergi daa kena jaga abang iman kat rumah...Jaga diri tau Akif...

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. Bestnya Lya ada 2 orang anak lelaki..akak anak sedara lelaki sorang je la..itupun macam x nampak lelaki sgt sebab dikelilingi sepuou perempuan..hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kak nanti dah makin membesar tu dia nampak la lelaki hehehe..sbb dia dikelilingi gang2 pompuan tu sbb tak nampak sgt lelaki tu..

      Delete
  2. bagus..leh jadi pemain bola sepak..mengisi masa lapang

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.