Milagro Coffee Kopi Kesihatan Berasaskan Patawali

February 06, 2017

Milagro Coffee Kopi Kesihatan Berasaskan Patawali | Baru baru ni Lya diperkenalkan dengan MILAGRO COFFEE oleh Blogger Azlinda Alin.Mula mula cuba Milagro Coffee ada sedikit kelainan kerana kurang rasa manis dan sedikit pahit berbanding kopi lain yang Lya pernah minum sebelum ni.Kenapa takde rasa manis macam kopi lain? Ha aa kalau nak tahu,stay sini kejap Lya nak bercerita lebih  lanjut mengenai Milagro Coffee.Korang mesti nak tahu lebih lanjut mengenai Milagro Coffee..

Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee,Kopi Kesihatan Di Perkaya Dengan Herba Patawali 


Milagro Coffee adalah kopi kesihatan pra campuran 7 dalam 1 yang dihasilkan dari campuran kopi Rabusta dan juga Arabica dari Brazil dan diperkaya dengan herba terpilih antaranya Patawali,Ekstrak halia dan juga Lada Hitam.Milagro Coffee menjanjikan keunikan rasa tersendiri,kenikmatan berganda dan keinginan untuk terus menikmatinya setiap hari.Tak percaya ?.. Jangan lupa cuba Milagro Coffee,korang pasti teruja !! Setiap kali bangun pagi pasti tercari cari Milagro Coffee.Dengan aromanya yang mempersona pastinya dapat memberi kesan positif buat korang..Jadi Lya tak nak cakap panjang panjang,korang kena cuba sendiri tau..Tapi sebelum Lya lupa,Lya nak cerita sikit la mengenai Patawali.Pertama kali dengar nama Patawali..

Apa Itu Patawali ?

Patawali ? Apa tuuuuu..Ok Lya pon baru pertama kali dengar mengenai PATAWALI.Patawali atau nama saintifiknya Tinospora Crispa L. Miers atau Tinospora Rumphii termasuk dalam kalangan tumbuhan Mensipermaceae iaitu sejenis tumbuhan yang menjalar.Ia juga dikenali dengan nama mengikut daerah seperti Akar Seruntun,Bratawali,Andawali,Brotowali,Putrawali atau daun Gadel.Patawali di komersialkan bersama adunan herba terpilih menjadi minuman berkhasiat dan bermutu tinggi.


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Kelebihan Milagro Coffee Patawali


Ramai yang tertanya tanya apa kelebihan Milagro Coffee berbanding kopi lain yang ada di jual kat pasaran hari ini.Antara kelebihan Milagro Coffee ialah boleh membantu merawat,mencegah dan mengawal :

- Penyakit kencing manis
- Darah tinggi 
- Sakit sendi
- Kanser
- Cergas badan
- Bertenaga
- Hilang penyakit gatal gatal
- Keradangan
- Alahan
- Batuk
- Demam Malaria
- Menguatkan tenaga batin
- Awet muda

Milagro Coffee patawali mengandungi khasiat serta : 
- Tinggi antioksidan
- Menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan
- Mengembalikan tenaga dengan segera


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali
Mmm..Sedap Ek..


Testimoni Milagro Coffee 


Ok sebelum Lya bercerita mengenai testimoni pengguna Milagro Coffee,Lya nak cerita dulu pengalaman Lya sepanjang mengamalkan Milagro Coffee.Lya dah ambil Milagro Coffee sebanyak 5 kali dan telah nampak perubahan pada diri Lya terutama sekali dari segi tenaga.Sejak mengamalakan Milagro Coffee Patawali,Lya rasa lebih segar dan lebih bertenaga dari sebelum ni.Al maklum la tugas surirumah ni tak pernah berhenti kecuali masa tidur.Dengan secawan Milagro Coffee pada awal pagi,alhamdulillah dapat memberi suntikan tenaga untuk Lya menguruskan rumahtangga dan tetap aktif sepanjang hari.Cewahhhh aktif gitu...


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali



Testimoni Pengguna Milagro Coffee



Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Milagro Coffee , Milagro Coffee Patawali , Khasiat Milagro Coffee , Kopi Kesihatan , Kopi Pak Belalang , Rahsia Milagro Coffee , Khasiat Patawali , Kopi Patawali


Jom Sihat Bersama Milagro Coffee


Begitu banyak sekali manfaat yang ada dalam Milagro Coffee..Kenapa perlu pilih yang lain,
sedangkan Milagro Coffee boleh memberi banyak manfaat buat korang.Dapatkan segera Milagro Coffee dengan HARGA RM55 sekotak untuk 20 sachet.

Harga sekotak MILAGRO COFFEE :
Semenanjung Malaysia : RM 55 + RM 8 (postage)
Sabah dan Sarawak : RM60 + RM10 (postage)

Dapatkan Milagro Coffee sekarang melalui no tertera di bawah :

WhatsApp : 019 920 2004 
WhatsApp : 019 920 2004 
WhatsApp : 019 920 2004

Nak tahu maklumat lanjut mengenai Milagro Coffee boleh klik link kat bawah..

Tel : 03-50217403 / 03-5021 7401
Facebook
Instagram
Website
Alamat :
Aqid Aqila Resources Sdn Bhd
B1-19-1, No.6, Space U8, Eco Mall, Persiaran Pasak Bumi
Taman Bukit Jelutong
40150 Shah Alam
Selangor


Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan bersama TEAM MILAGRO COFFEE,anda di alu alukan untuk join Dropship,Agen dan juga Stokis.Apa tunggu lagi jom sama sama menjana pendapatan bersama Milagro Coffee.Sama sama kita mengamalkan cara hidup sihat sambil menjana pendapatan untuk seisi keluarga.

Artikel Menarik yang Lain

20 sang pencerita

  1. Mmm.... Memang sedap kan Milagro Coffee ni. Then baik untuk kesihatan kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama pon kopi utk kesihatan kan efa..mmg sedap dan berkhasiat..

      Delete
  2. ooo baru tahu, patawali tu akar seruntun, akar seruntun memang ubat segala penyakit, dayah pernah makan yang ori dari pokok dia, memang pahit, tapi kalau dah dibuat kopi ni, tak tahu la pula rasa macam mana, nak kena try baru boleh tahu kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat rumah kak lya ada patawali ni..tapj tak pernah cuba makan pon hehhee org kata pahit ..

      Delete
  3. Akak suka rasa dia..tak manis pun kan...walau ada kelat2 skit di hujung...minum berterusan bleh awet muda laaaa..itu yg suka tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup ada rasa pahit kelat gitu kak..kita suka sbb tak manis..

      Delete
  4. Mmg rasa herba dlam kopi ni..tp ttp sedap..

    ReplyDelete
  5. Baik untuk kesihatan ni. Kita yang tiada penyakit memang elok amalkan sebab mencegah lebih baik dari mengubati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memamg elok Cik T..minum jgn tak minum

      Delete
  6. Emmmm tergoda tgk Lya minum milagro x boleh jadi kene bancuh secawan ni... petang-petang mata dah mula layu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai bond dah tergoda daa..cepat2 buat secawan ..

      Delete
  7. Replies
    1. Sedap sangat sbb tak manis..dia pahit2 gtu tapi sedap

      Delete
  8. paling suka sebab orang mengandung pun boleh minum heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu lyn..org mengandung pon blh minum..

      Delete
  9. Kak Sue pun dah cuba minum Milagro Coffee nie..memang elok,tak manis sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aa kan kak sue..mmg elok jer rasa dia kan kak sue

      Delete
  10. dah cuba juga memang terbaik....jarang jumpa kopi yang tidak manis

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..