Contest Menangi Percutian Ke Suria Resort

February 01, 2017

Contest Menangi Percutian Ke Suria Resort | Last day dah arini baru aku nampak contest ni..Kiranya aku join last minit la ni huhuhu..Terketar ketar gak la nak taip entri untuk Contest Menangi Percutian Ke Suria Resort..Takpe la last minit pon last minit laa janji dapat jugak join..Sebelum tu aku nak bagitau contest ni anjuran blogger Nurul Syahirah pemilik blog http://www.syahirahvaliant.com/ .. Kalau nak kenal kenal ngan blogger Nurul Syahirah sila join contest ni dan jangan lupa follow blog dia okey..

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

KENAPA AKU NAK BERCUTI DI SURIA RESORT ?

Satu sebab..aku suami dan anak anak suka pantai.Nak rasa keindahan percutian tepi pantai yang cantik dan menarik..Nak layan perasaan jugak sebab lama dah tak bercuti bersama keluarga.Dengar cerita la kan Suria Resort ni servis diaorang tip top dan memang terbaik dari yang terbaik.Nak jugak rasa sendiri dan alami keseronokan di Suria Resort.Moga Suria Resort dapat merealisasikan impian percutian terindah dalam hidup kami sekeluarga.Memberikan yang terbaik dari yang terbaik untuk kami bina tautan kasih sayang sepanjang percutian nanti.Suria Resort pastinya pilihan terbaik untuk percutian kami seisi keluarga.Tq


Nak kena bagi ayat tidak melebihi 100 patah perkataan tu susah bebenor sebab aku ni kan kalau dah menaip memang tak hingat dunia dah..Terpaksa la pulak pilih pilih ayat mana yang tak perlu buang jer laaa..makanya dapat la jugak siapkan entri dan jawapan yang dikehendaki penganjut contest...

DUE DATE : 1 FEBRUARI 2017 huaaaa arini laa arini...


Artikel Menarik yang Lain

21 Sahabat Setia

  1. Moga berjaya kak...insyaAllah siapa tahu rezekikan..berkat kesungguhan..

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya kak lya.. kalau jadi pergi nanti jangan lupa update kat blog dengan gambar2 mengancammmm jiwaaaa... hehehehehee.. :)

    ...

    ReplyDelete
  3. hehehe.. terketar-ketar ye kak.. tq sebab sudi join ye.. save the date 7/2/2017

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan Kak Lya. Semoga berjaya jugak buat akak. Ana dah follow balik 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Su..tq su sudi singgah
      .tq sudi follow

      Delete
  5. Semoga berjaya kak Lya :D Mai dtg follow sini balik.

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal..tq sudi follow..tq tq tq

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.