AkifImtiyazDotCom Berwajah Baru

February 10, 2017

AkifImtiyazDotCom Berwajah Baru | Jeng jeng jeng...Setelah sekian lama Lya guna template yang sama kini tiba masanya Lya bertukar dan beralih arah ke template baru.Alhamdulillah siap juga edit template baru untuk blog Akif Imtiyaz...TAPI TAPI TAPI bukan Lya yang edit semua ni tapi Maisarah Sidi yang EDIT TEMPLATE Lya sampai laaa dah jadi cantik camni.Nak harap Lya buat sendiri memang tak boleh la..duk hadap coding sekejap pon Lya dah naik nak muntah sebab pening..inikan pulak nak duduk lama lama hadap benda yang namanya coding tu..Idok ler kita.

Taraaaaa untuk keseluruhan proses edit mengedit blog Lya ni,Lya serahkan 100% pada Maisarah Sidi.Lya hanya bagitau nak warna apa dan jugak email gambar untuk header jer.Lain lain Mai yang uruskan dari awal hingga siap sepenuhnya.Untuk warna tema blog,Lya masih memilih warna hijau,cuma kali ni hijau yang berlainan dari yang sebelumnya..

Suka pulak bila tengok HEADER baru yang Mai buat.Sangat sangat kena dengan jiwa Lya.Tq Mai buat yang terbaik untuk Kekya...


Omey tak header blog Lya..Omey kan kan kan..Perasan tak sudah laaaa hahaha..Korang kalau nak tukar header baru boleh contact Mai mintak dia tolong buatkan satu untuk korang..Bayaran pon takde la mahal..memang boleh niaga la orang kata..Berbaloi baloi kalau korang upah Mai buatkan..









Takde banyak yang Lya minta Mai ubah kat blog..ada la sedikit penambahan nak bagi blog Lya ni nampak matang sikit dari dulu..Lain lain Lya minta Mai buat simple simple jer tanak la berat sangat..Biasa biasa jer..Alhamdulillah hari ni blog Lya dengan template baru telah siap sepenuhnya..Terima Kasih Mai sudi siapkan cepat cepat tempahan KekYa.Nanti kalau nak ubah apa apa KekYa roger Mai lagi ya !!..


Artikel Menarik yang Lain

45 Sahabat Setia

  1. cantik la kak. suka warna olive green dengan putih ni. terbaik laaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq syed..akk pon suka sebab tu pilih warna ni hehe..tq tau sudi singgah lagi

      Delete
  2. kemas kak lya.. loading pon cepat.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ikhwan..waa lama tak singgah blog akak arini baru nampak wan komen.
      Tq tq tq

      Delete
  3. Hehe. So hijauuu. Kita geng kak! (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fatihah..hijau tu dah memang sinonim dah ngan akak..tq singgah

      Delete
  4. Wah cantik..Kak Sue suka hijau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak sue..sama la kita hijau itu tenang..

      Delete
  5. comelnya kak header letak muka anak anak. sejukk mata memandang =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq filzah..alhamdulillah sejuk mata memandang

      Delete
  6. Tahniah Lya..cantik template dan header Lya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak ana..nnt singgah lagi tau kak ana hehehe

      Delete
  7. wahhh cantik dh blog MAMA akif ni. sakan edit ye .. aril suka .. Yeay .. Aril ade entri baru. Jom baca .

    Demam Boleh Menyebabkan MATI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq aril..hehehe ok ok nnt akk terjah eaa..

      Delete
  8. Replies
    1. Tq CP..haaa akk tkar template jer CP terus singgah komen heehe..

      Delete
  9. wah! mcm blog professional gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii abam kie..tq tq tq..singgah laa lagi

      Delete
  10. Memg cntik wrna ni, sy pun suka

    ReplyDelete
  11. wahhhh.. cantiknya template blog akak ni ^^

    ReplyDelete
  12. berwjah baru dah blog akk. tpi tetap hijau. macam itew suka hijau gk hehe

    ReplyDelete
  13. Wah.. cantik wajah baru blog kak lya... Simple dan kemas... suka reen tengok....

    ReplyDelete
  14. Smart template baru blog. Saya follow sini kak lya.

    Jemput datang ke blog baru saya.

    https://ariazir.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Jia..aikkk buat blog baru ke tukar nama blog ni..jap lagi akk singgah okey..

      Delete
  15. jeng jeng jeng.
    cantik lah yg baru ni.
    tuan dia pun cantik.
    patut lah cantik, isteri kpd encik suhaini rupanya. (no marah2 tau)

    Bolehlah ajarkan saya cara nak buat macam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq en adam...saya pon tempah dengan orang en adam ..

      Delete
  16. Puan tau tak, blog puan dah ada dlam bloglist saya.

    ReplyDelete
  17. Cantik dan kemas. Rasa nak tukar jugak cat rumah ☺☺

    ReplyDelete
  18. comelnya... sama ekin pun dah tukar template gak.. hadiah hari lahir untuk diri sendiri buat dekat blog baru2 ni.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe seronok lagi nak update blog bila dah tkar template baru

      Delete
  19. cantik sis wajah baru blog sis... semoga terus maju jaya.... suka header sis

    ReplyDelete
  20. kite pun tempah dgn mai jugak.. malas nak perah otak dan ngadap stresss buat mende alah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laaa nizam..memula mmg la tak pening sgt tgk coding tapi lama2 naik pening ooo...baik tempah dan bayar jer la senang..

      Delete
  21. ye lah..cantik blog baru kak lya.. header cantik, font kemas, profile picture smart nampak professional blogger.. dan paliiiiinnngg ain suka colour olive green ni.. :)

    kebetulan raya tahun ni InsyaAllah nak cari baju raya colour olive green ni.. hahahahaha.. kebetulan sungguh.. (tetiba cerita pasal baju raya la plak.. kekekekekee..)

    ok.. kak lya.. nanti kita singgah lagi.. :)

    ...

    ReplyDelete
  22. Wahhh ada org buat servis ni jugak erk.., bagguih ni... tak terpikir nak wat servi camnj

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.