Ostania® Manggis Amrita Minuman Kesihatan Untuk Seisi Keluarga

January 17, 2017

Ostania® Manggis Amrita Minuman Kesihatan Untuk Seisi KeluargaBulan lepas satu bulan yang penuh kesibukan.Dek kerana kesibukan dan banyak kerja yang perlu di selesaikan,badan mudah letih dan tak bermaya.Tambahan pula Lya mengalami batuk batuk yang teruk sepanjang bulan lepas.Pelbagai petua dan ubat ubatan dah pon Lya cuba namun takde kesan terbaik.Last last Lya cuba Ostania® Manggis Amrita.Dah cuba selama dua minggu nampak keberkesesanan dan ada sedikit perubahan..Kiranya batuk yang kuat dah beransur ok sikit sikit lepas cuba produk ni.Bukan la 100% sembuh tapi ada perubahan bila amalkan minum Ostania® Manggis Amrita.Badan yang letih lesu kembali bertenaga setelah mengamalkan Ostania® Manggis Amrita.






OSTANIA® MANGGIS AMRITA



Ostania® Manggis Amrita ialah minuman yang enak dengan formulasi keseluruhan buah manggis termasuk puri dan kulitnya sekali.Ostania® Manggis Amrita kaya dengan Xanthones.Minuman ini diperkaya dengan pelbagai khasiat baik untuk kesihatan anda. Sesuai dengan gelaran manggis sebagai “ ratu buah” , minuman ini penuh dengan antioksidan dan di tambah baik dengan campuran epal, roselle, acai beri, anggur dan delima.

Ostania® Manggis Amrita baru kini dalam pek aluminum botol yang boleh digunakan semula dengan harga berpatutan! (Dahulu dikenali sebagai Ostania® Mangosteen Concentrate)

Rasa hebat hanya dengan 30 ml sekali minum atau campur dengan air/ais ratio 1:1 (Sesuai dihidang sejuk)





BAGAIMANA OSTANIA® MANGGIS AMRITA BERTINDAK ?



Kaya dengan antioksidan dengan nilai ORAC 14186.98 (National University Singapore)

Menentang radikal bebas untuk menghalang penuaan dan inflamasi

Mengembalikan tenaga untuk kekal cergas sepanjang hari

Mengembalikan tenaga kepada pesakit kanser selepas rawatan kemoterapi atau atlet dalam fasa pemulihan

Meneutralkan radikal bebas dalam badan

Membaiki sistem pencernaan dan mengurangkan berat





KELEBIHAN DAN MENGAPA ANDA PERLU MINUM OSTANIA® MANGGIS AMRITA 


- Satu cawan kecil Ostania® Manggis Amrita mampu mengembalikan tenaga dan menghilangkan dahaga.
- Membantu pergerakan sistem penghadaman sekaligus mampu mengurangkan berat badan
- Tinggi dengan antioksidan dan membantu dalam peneutralan radikal-radikal bebas dalam badan (anti-kanser)
- Membantu sistem percernaan dengan Vitamin C dan juga meningkatkan sistem imun
- Mempunyai kelebihan anti-bakteria dan anti-fungsi untuk melawan jangkitan kuman, fungi dan yis
- Kaya dengan antioksidan dengan nilai ORAC 14186.98 (National University Singapore)
- Tiada gula tambahan iaitu pemanis semulajadi (buah)
- Tiada pewarna tambahan
- Anti-inflamasi
- Anti-penuaan
- Fungsi terapeutik seperti anti alergi, anti radang, anti tuberculosis, anti tumor, membantu sistem pernafasan, sistem imunisasi, otot dan sendi dan juga kardiovaskular.


SIAPA YANG PERLU MENGAMBIL OSTANIA® MANGGIS AMRITA?


- Semua; Tidak mengira umur dan jantina

- Atlet yang mempunyai rutin senaman yang ketat

- Minum setiap hari untuk melambatkan proses penuaan

- Mereka yang mahu sistem pencernaan yang lancar

- Mereka yang ingin kekal sihat


HARGA OSTANIA® MANGGIS AMRITA



Ostania® Manggis Amrita didatangkan dalam botol 500ml berharga RM49.90.

Ostania® Manggis Amrita boleh dibeli secara online di http://store.furleybio.com/ atau boleh juga di dapati kat farmasi terkemuka di seluruh negara..TAPI sebelum tu, Lya ada surprise untuk pengunjung dan juga followers Blog Akif Imtiyaz.Korang semua akan dapat diskaun sebanyak RM10 dengan pembelian Ostania® Manggis Amrita.Sebelum beli korang boleh daftar di website yang Lya sertakan kat bawah dan masukkan Kod Khas yang tertera di bawah ini

KOD KHAS : FBIO-3PX

Atau kalau nak senang lagi korang boleh KLIK link ini  goo.gl/jcaKRr untuk pembelian produk Ostania® Manggis Amrita.

Maklumat lanjut mengenai produk Ostania®
Manggis Amrita,sila layari laman tertera dibawah :

Twitter : https://twitter.com/furleyb



Artikel Menarik yang Lain

0 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.