Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

January 19, 2017

Harini rasa cam nak join Giveaway jer...Tadi nampak satu Giveaway best kat blog Lyssa Fyzureen.Makanya Lya pon semangat jugak la nak join sekali.Al maklum laa kita memang dah biasa join Giveaway Nile.com .. Korang yang nak join jom kita join sekali.Tapi sebelum tu nak bagi semangat sikit kat korang,Lya nak bagitau apa hadiah dia..Taraaaaaa !!!

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni yer : 

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

TERUJA TAK NAK JOIN !!

Teruja !!! Ok kalau dah teruja nak join mesti korang nak tau camne cara nak join ni kan ? Macam mana cara nak join ya..OK cara dia mudah dan senang sesangat.Memula kena buat satu blogpost dan ikut semua 4 step di bawah jangan tertinggal walau satu step okey ..

1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"
2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini : 



KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

3. Dan daripada link tersebut,sila pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my dan korang mention kat dalam entry korang tu nanti macam Lya buat kat bawah ni haaaa...Ikut contoh Lya buat ni ok..



Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only



Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only



Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only



Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only



Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only


4.Dah siap semua sekali sila emailkan maklumat seperti yang tertera kat bawah ni kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Tajuk email : Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

5.Bila keputusan dah diumumkan,korang boleh check result >> DI SINI << 

Tarikh tutup Chinese New Year Megasales Giveaway  pada  26/01/2017 jam 11.59 pm

Jadi apa tunggu lagi..Jom la join sekali..Mana tahu ada rezeki dapat duit raya..

Artikel Menarik yang Lain

0 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.