Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback

December 15, 2016

Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback |Siapa yang suka berbelanja secara online perlu SIGN UP ShopBack.Kalau korang memang pembeli tegar produk dan juga perkhidmatan online samaada di Lazada,PhotoBook,CatchThatBus,Agoda,Groupon,AliExpress,Booking-com dan lebih 500 senarai pusat jualan dan perkhidmatan online terlibat bekerjasama bersama ShopBack,korang WAJIB sign up SEGERA untuk mendapat lebih penjimatan wang setiap kali korang berbelanja online.Takkan korang tak nak dapat duit setiap kali korang beli barang secara online? Mestila nak kan ! Beli barang dapat duit.Best tak! best tak !...Best la kan ?..Korang mesti suka dan teruja nak tahu cara dan bagaimana korang boleh dapat duit melalui ShopBack.Ok jom Lya terangkan satu satu bagi korang faham dan mudah nak hadam.Sebenarnya mudah sangat untuk faham konsep ShopBack ni cuma korang kena rajin membaca jer..

Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login



Sebelum korang shopping online,korang perlu SIGNUP AKAUN SHOPBACK terlebih dahulu.Ok,Lya dah signup akaun ShopBack dan tak sabar nak berbelanja sambil kutip duit dari pembelian menggunakan perkhidmatan ShopBack.Dah ada akaun ShopBack apa tunggu lagi JOM SHOPPING.


Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login

Taraa dah SIGNUP Shopback..Tak sabar nak shopping sambil kutip cashback.Yahoooo


Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login

Baru jer signup..Ruangan Cashback Information masih lagi RM0.00 .Tapi takpe nanti kita usha barang barang yang kita minat dan shopping sekali okey ...


Korang kalau dah signup korang dah boleh start berbelanja secara online melalui ShopBack.Ok kat bawah ni,Lya bagi sikit tutorial untuk korang BAGAIMANA UNTUK BERBELANJA SECARA ONLINE MENGGUNAKNA SHOPBACK.


Tutorial Shopping Online Menggunakan ShopBack 



Ok mula mula sekali korang login dulu kat akaun ShopBack korang.Kalau korang terus ke pusat jualan online tanpa login ke akaun ShopBack korang,korang takkan dapat cashback.Jadi jangan lupa login akaun CashBack sebelum korang start shopping okey.Nanti dah login korang pilih mana mana store yang korang minat untuk shopping.Terdapat 500 pilihan store dan perkhidmatan yang tersedia melalui
ShopBack.Untuk lebih pilihan korang KLIK pada View All Popular Stores okey.Tinggal pilih jer mana korang suka.Jadi apalagi shopping laaaaaa..






Ok untuk permulaan shopping online bersama ShopBack ,Lya pilih untuk shopping kat Lazada. KLIK jer kat kotak Lazada dan akan keluar pop up seperti gambar kat bawah.


Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login


Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login

Tunggu kejap  hingga habis loading pastu korang akan di bawa terus ke lama web Lazada.

Suka Belanja Online,Jom Sign Up ShopBack ! Belanja Dapat Cashback  , ShopBack , Cashback , Photobook ShopBack , Lazada ShopBack , Cara Daftar ShopBack, Tutorial Video ShopBack , ShopBack Dapat Wang Kembali Setiap Kali Berbelanja Online Di Kedai Terpilih , ShopBack Malaysia ,ShopBack Review, Cashback Malaysia , ShopBack SignUp , ShopBack Login
Ok dah masuk laman web Lazada.Boleh cuci mata mana satu korang berkenan dan minat nak beli.Happy shopping korang..

Kalau kat Lazada korang akan dapat cashback berdasarkan barangan pembelian korang.Contoh korang beli barangan elektronik dan korang dalam kategori pelanggan baru,korang akan dapat cashback dalam 4.00% .Kalau korang dalam kategori pelanggan sedia ada,korang akan dapat 2.00% cashback.Untuk mendapat lebih cashback melalui pembelian korang,korang boleh shopping kat bahagian fashion sebab cashback yang akan korang 12.00% .Perghhh banyak giler kalau 12.00% .Jadi tak perlu tunggu lama lama terus jer KLIK kat SHOP NOW dan shopping barangan yang korang suka.

- Elektronik (Pelanggan Sedia Ada) 2.00%
- Elektronik (Pelanggan Baru) 4.00%
- Fashion 12.00%
- Bukan elektronik 9.00%
- Voucher & Services 6.00%

Bila dah siap shopping kat Lazada,korang perlu buat pembayaran di laman web Lazada terlebih dahulu.Cashback akan terus dimasukkan ke dalam akaun ShopBack korang dalam masa beberapa hari dan korang boleh tebus cashback korang melalui cara pemindahan ke akaun bank.

Ok untuk korang yang berminat mendapat cashback melalui ShopBack,Lya sertakan kat sini video Shop Online & Earn Cashback with ShopBack.my .. Korang boleh tonton video kat bawah ni untuk lebih memahami konsep ShopBack.





Seronoknya join ShopBack,dalam sibuk sibuk duk membeli belah online dapat cashback.Korang yang berminat nak join boleh KLIK SINI SIGNUP AKAUN SHOPBACK 




Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!