Join #GooseySelfie Dan Menang Hadiah Bernilai RM10000 Bersempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre

December 27, 2016

Join #GooseySelfie Dan Menang Hadiah Bernilai RM10000 Bersempena Pembukaan MyTOWN Shopping Centre | Korang yang suka SELFIE,meh sini join #GooseySelfie..mana tau korang bertuah boleh menang hadiah.Wah bestnyer,join selfie kalau bertuah boleh menang hadiah..TAPI,sebelum Lya war warkan lebih lanjut mengenai #GooseySelfie Lya nak cerita kat korang mengenai MyTOWN Shopping Centre,penganjur contest #GooseySelfie.

Apakebenda MyTOWN Shopping Centre ni ya ? Tak pernah  dengar pon sebelum ni? Sebab korang tak pernah dengar la...Lya nak citer kat sini..Citer sikit sikit jer dulu..




MyTOWN Shopping Centre Pusat Beli Belah Terbaru Bakal Di Buka Awal Tahun 2017 



Wow wow wow ! MyTOWN Shopping Centre sebuah pusat beli belah terbaru yang terletak di Jalan Cochrane,Cheras bakal beroperasi pada awal tahun 2017.MyTOWN Shopping Centre terletak bersambung dengan gedung perabot terkenal,IKEA.Ianya adalah sebuah pusat beli belah yang mampu memuatkan sehingga 460 premis perniagaan bila dah buka nanti.Ha aaa nanti bila MyTOWN Shopping Centre dah bukak nanti korang kena terjah sana ramai ramai tau,shopping apa yang korang suka kat dalam satu bumbung jer..Best ooo..Tak perlu nak pergi banyak banyak tempat shopping daaa pasni sebab kat MyTOWN Shopping Centre semua ada..Mudah dan senang.Jimat masa korang tau..



Join #GooseySelfie Contest Anjuran MyTOWN Shopping Centre Dan Menangi Hadiah Bernilai Lebih Dari RM10,000 



Korang dah bersedia nak jadi sebahagian dari Skuad Angsa ? Jom sertai  #GooseySelfie contest dan jika berjaya korang berpeluang untuk menang hadiah bernilai lebih dari RM10,000.Menarik bukan ? Lya dah join #GooseySelfie dan Lya nak jemput korang semua join sekali.Doakan Lya menang okey..hahaha macam perasan jer nak menang..Takpe laa kita berangan lebih dulu..mana tau jadi kenyataan nanti..


GOOSINI! GOOSANA!
THIS IS #GOOSEYSELFIE

Satu i jadi Gooseynista you.hehehe.. #GOOSEYSELFIE

Satu lagi i jadi Goosery Shopping..Wow wow wow shopping time hehehe.. #GOOSEYSELFIE


Jom join #GooseySelfie.Ikuti langkah mudah kat bawah :




- Klik “Join Now”
- Tekan ''Start"
- Login dengan akaun Facebook
- Jawab satu soalan mudah klik Confirm
- Upload gambar selfie korang
- Tambah elemen ‘goose’ pada gambar selfie korang bagi nampak cantik dan comel
- Dah siap terus klik ‘Submit’
- Jangan lupa share ke Facebook dengan gunakan #GOOSEYSELFIE

Apalagi dah tahu camne cara nak join,silala join cecepat okey.Mana tahu korang boleh menang hadiah best nanti.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai #GooseySelfie dan juga MyTOWN Shopping Centre,sila layari laman tertera di bawah :-


Facebook MyTOWN Shopping Centre : https://www.facebook.com/mytownshoppingcentre/
Laman Web MyTOWN Shopping Centre : http://www.mytownkl.com.my/


Artikel Menarik yang Lain

9 sang pencerita

  1. nak menang gak.. yanie join ye.. hihihi


    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  2. rugi tak join goooseyselfie ni, hadiah lumayan tu.
    saya dah join!

    ReplyDelete
  3. mak uih besaqnya MyTown ni. Pi IKEA pun tak larat nak jalan, masuk MyTown jenuh! haha

    ReplyDelete
  4. demam goosey dah skrg ni.. goodluck lya!

    ReplyDelete
  5. kite join dah kak lya..harap2 menang laa..hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..