Jam Tangan Casio Untuk Kakak Insyirah

December 30, 2016

Jam Tangan Casio Untuk Kakak Insyirah | Dua hari lepas Lya ngan En Hubby ke East Coast Mall Kuantan..Cadangan hati nak carikan jam tangan untuk kakak insyirah.Nak cari yang dia berkenan..Cari punya cari masuk punya masuk kat tiga empat kedai,takde jam yang dikehendaki.Mula mula ingat nak balik jer tapi masa pandang kat atas nampak ada satu kedai jam lagi yang belum singgah..Apalagi laju jer kaki g terjah kedai jam SK TIME.Masuk je mata duk pandang CASIO...


Taraa nampak tak nampak tak..Ada laa jam tangan pink yang kakak suka tuuu..Ada dua bijik kat situ.Comel jer warna pink..Ada warna putih jugak..Alolo dedua tu memang comel ...


Tapi dah dia suka pink..Kita belikan warna pink laa untuk dia..Dia takde sebenarnya masa g beli..Kalau ada mahu rambang mata nak pilih..Aku yang mak mak ni pon rambang mata nak pilih..Tapi dah cakap tadi warna pink..Makanya ambik pink jer laaa..




Siap masuk dalam paperbag daaa..Alhamdulillah dapat beli apa yang anak suka..Umi pon rasa happy..Ni kalau kakak tengok ni dia teruja ke tak ni ... tunguu...


Sebelum tuan dia balik..kita godek godek ambik gambar dulu..Nanti dah balik panjang plak citernya takle nak layan tangkap gambar daaa..


Warranty card setahun...Ok laa dapat setahun..



Meh kita tengok dari dekat..Sekali tengok Umi pon suka..Cam nak beli gak la satu untuk diri sendiri..Comel dan cute jer..



Made In Japan....Japan mali ooooo..



Kita fokus jarak dekat plak..Apa yang buat jam tangan ni menarik minat kakak...Warna warni yang ceria pada nombor..Dia memang suka kalau ada warna warna ceria..Sesuai laa untuk remaja perempuan cam kakak..



Balik rumah semalam tak try lagi..Busy sangat tak sempat nak try jam baru..Arini baru sempat..Cute sangat bila dah pakai kat tangan..Umi pon terberkenan sama..


Artikel Menarik yang Lain

6 Sahabat Setia

  1. Kak lya...jam nie berapa...cik akak mengidam nak jam baby G

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe masa beli ritu ada potongan YES cik akak..harga seratus lebih tapi bila.dah potong jadi rm99 jer satu ni..

      Delete
  2. lokman peminat jam casio..ratus2 pun sanggup beli...brg ori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp btol tu lokman..lau ori mmg bagus dan terbaik..ni first time beli Casio untuk kakak..

      Delete
  3. Casio , mesti akak sayang giler, hehehe, bestnyeee dpt hadiahh

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.