Jalan Jalan Mesra Mall Kerteh

December 25, 2016

Jalan Jalan Mesra Mall Kerteh | Hari ni dapat jemputan kenduri kat Kerteh,rumah anak tok ayah belah Ma.sebelum pergi kenduri singgah jalan jalan kat Mesra Mall Kerteh dulu..Saja turun awal dari rumah,boleh la bawak anak anak jalan jalan..Bawak sekali anak anak sedara Kaseh,Mia dan jugak Irfan.Penuh satu kereta bila tambah ngan budak bertiga ni..Sesak cam sardin dalam kereta hehehe..Tapi seronok sebab dapat join jalan jalan reramai..Nanti dah nak buka sekolah tak boleh nak jumpa laa kecuali time cuti baru boleh jumpa..

Jadi dah ada peluang jalan jalan..kita jalan jer laa..Seronok la diaorang dapat jumpa sepupu.Nampak sebaya jer diaorang ni.Hehehehe...


Jalan jalan jumpa pulak ngan Santa duk bagi hadiah..nak hadiah kena ambik gambar ngan Santa dulu..Hehehe layan jer laaa..

Taraaa dapat hadiah sorang satu dari Mr Santa..Suka sangat laa diaorang ni.Namapon kanak kanak,dapat hadiah mesti suka..

Posing jap..jumpa jer background cantik terus snap gambar..Layankan jer laaa..


Jeng jeng jeng..apabenda laa yang ada kat dalam kotak kotak ni ya..

Posing lagi..Hello ! Apa khabar .. macam macam style daa bila ramai..

Ni gang lelaki..kaki posing gak ni..tempat posing diaorang kat jersey bola laaa..

Ni gang perempuan..posing jangan tak posing..Semua kaki posing..Tempat pilihan diaorang hehehe kat benda cute cute jer..

Sementara layan diaorang jalan jalan,sempat lagi Umi shopping barang barang sikit..Alang alang singgah sini beli dulu apa yang nak dibeli..

Artikel Menarik yang Lain

3 sang pencerita

  1. beberapa kali lalu dpn tu tp x penah singgah. ada la 2x setahun gi Dungun umah akak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..