Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam Terus Ke Rumah Anda

November 10, 2016

Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam Terus Ke Rumah Anda.Servis urutan dan bekam boleh buat kat rumah ?. Ini sudah bagus,anda tak perlu lagi nak bersusah payah ke sana ke mari mencari Tukang Urut dan Juru Bekam.Jimat masa kat situ,sebab Tukang Urut dan Juru Bekam akan datang terus ke rumah anda.Zaman sekarang semua orang nak MUDAH dan PANTAS.Kalau boleh semua nak buat kat hujung jari jer kan.Kalau anda nak mudah,Lya ada satu cadangan untuk anda.Apakata untuk BERURUT dan juga BERBEKAM anda gunakan khidmat Terapi.my .Tubuh badan kita ni dah bekerja dari pagi hingga ke malam dan bersambung pula untuk esok pagi ada jer kerja yang kita nak buat..Kadang kadang bila datang rasa penat,nak juga tubuh dibelai manja dengan urutan..Mesti best kalau dapat urutan seluruh badan.Terapi.my pastinya pilihan terbaik untuk anda.



Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,


Kenapa Anda Perlu Memilih Terapi.my 







Servis Yang Disedikan Terapi.my 


Terapi.my menyediakan servis urutan,bekam,refleksologi dan juga perbidanan terus ke lokasi anda.
Jika anda berminat mendapatkan Tukang Urut dan Juru Bekam anda tidak perlu bersusah payah lagi.Anda hanya perlu tempah dan tunggu Tukang Urut dan Juru Bekam tiba dirumah anda.




Harga Rawatan Terapi.my 


Harga rawatan yang ditawarkan adalah cukup mudah dan tetap.Harga yang dinyatakan termasuk kos pengangkutan dan juga GST 6%. Berikut Lya kongsikan harga yang di tawarkan oleh pihak Terapi.my mengikut pakej yang ditetapkan.


Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,



Cara Untuk Buat Tempahan Di Terapi.my


Bagaimana nak TEMPAH Tukang Urut dan Juru Bekam dari Terapi.My.Sangat la mudah caranya :


1.Lakukan tempahan rawatan melalui website Terapi.my ataupun korang boleh guna aplikasi mobile

- Masukkan butiran maklumat diri,jenis rawatan,tarikh dan masa sesi rawatan.Jangan lupa masukkan kod TERAPI26 untuk korang dapat diskaun sebanyak 10%.Korang akan menerima SMS pertama untuk pengesahan tempahan daripada Terapi.my

2. Lakukan pembayaran secara Online

- Lakukan pembayaran secara online menggunakan platform pembayaran Billplz yang selamat dan pantas.

3. Nantikan Juruterapi Terus ke Rumah Korang

- Anda akan menerima SMS ketiga daripada Terapi.my yang mengandungi maklumat berkenaan sesi rawatan dan Tukang Urut dan Juru Bekam yang akan datang ke rumah anda.Nanti takde la anda terkejut bila Juruterapi datang sebab anda dah tahu detail dan maklumat juruterapi yang akan datang ke rumah anda.

4. Nikmati rawatan terbaik di rumah anda

Masa ni anda boleh rehat secukupnya dan nikmatilah rawatan terbaik dari Juruterapi Terapi.my .Gerenti puas hati dengan rawatan terbaik Terapi.my .


Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,


Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,


Buat masa sekarang,kawasan liputan Terapi.my hanya di Selangor,Kuala Lumpur dan juga Putrajaya sahaja.Tapi tak perlu risau kerana Terapi.my akan meluaskan empayar perniagaan mereka hingga ke negeri negeri lain juga.Ha aaa yang ni Lya tak sabar ni..Tertunggu tunggu jugak ni,bila Terapi.my nak buka kat Kuantan .. Nanti boleh la tempah juruterapi datang rumah..Seronoknya bila dapat BERURUT.


Apa Kata Pengguna Servis Terapi.my



ABDUL AZIZ, KEPONG

''Kalau nak bandingkan harga, saya rasa dah terlalu murah sebab kos RM110 ni dah termasuk kos pangangkutan Tukang Urut".

MUTALIB UTHMAN, BANDAR BARU BANGI

"Tak sangka sungguh aku yang Tukang Urut boleh datang ke rumah jam 10 pagi. Terima kasih Terapi.my. Lega sikit kaki lepas kena urut"


AZLINDA, SHAH ALAM

"Ingatkan offer servis ni untuk lelaki je.Rupanya untuk perempuan pun ade. Boleh promote kat kawan-kawan opis guna juga nanti"


Maklumat Lanjut Mengenai Terapi.my



Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut mengenai Terapi.my sila layari laman facebook dan juga instagram Terapi.my . Kalau nak cepat dapat respon boleh hubungi atau whatsapp no tertera di bawah.

Website :  Terapi.my
Tel : 013 - 923 9551



Artikel Menarik yang Lain

31 sang pencerita

  1. jangan lepaskan peluang ni, boleh dapat diskaun lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti jgn lupa gunakan servis terapi.my

      Delete
  2. Ala.. baru nak tempah.. tak sampai lagi rupanya ke kawasan Sha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe takpe nanti dah ada blh tempah ya sha

      Delete
  3. Kakcik duduk kat seremban. Tengah tggu juga terapi.my melebarkan sayap ke seremban hehe. Tapi bagus la ade terapi.my ni servis terus ke rumah. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar sabar nnt ada la tu kat trnpat kak chik

      Delete
  4. wahh mudahnya.. org dtg rumah berurut .Paling penting siap dapat diskaun..kena cuba,nie

    ReplyDelete
  5. Mmg best kan kak lya ada srrvis mcm ni.. berurut kt rumah sendiri barulah selesaaa

    ReplyDelete
  6. wah ada diskaun lagi.. memang jimat duit, tenaga dan masa.. servis urut boleh datang rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berul tu reen..sekarang ni semua kena berjimat..

      Delete
  7. Menarik..x yah nak keluar fikir jammed, fikir parking and toll..tunggu je sampai kat umah

    ReplyDelete
  8. Memang best bila ada servis yang terus ke rumah macam ni.

    ReplyDelete
  9. Servis terapy.my sememangnya perkhidmatan yang terbaik dan mesti kita cuba.

    ReplyDelete
  10. Mommy salah seorang yang telah menggunakan servis terapi.my sebab harganya yang sangat berbaloi dan keinginan untuk cuba berbekam. Berbekam tu tak sakit pun..

    ReplyDelete
  11. Servis mcm ni jarang ade.. Terbaikk

    ReplyDelete
  12. Saya x kisah bab harga kalau servis dorang ok, memuaskan hati pasti saya hebahkan. Kita mesti cari servis yg mudah lagi menjimatkan. Elok sangat la dan sesuai di masa2 kritikal sebegini demi meneruskan kelangsungan hidup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp btol tu pcl..mmg terbukti servis terapi.my terbaik dan blh dipercayai..

      Delete
  13. Sedapnya kalau badan kene urut... baguslah terapi.my

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..