Lazada Online Revolution Sales Box Of Joy Dari Lazada

November 12, 2016

Lazada Online Revolution Sales Box Of Joy Dari Lazada  | Fewitt fewitt..Nak citer sikit ni,jom rapat rapat sikit..Untuk korang yang memang kaki shopping Lya nak bagitau satu berita baik yang pasti buat korang senyum hingga ke telinga.LAZADA MALAYSIA tengah buat sales gempak giler bermula 11.11 sehingga 14.12.2016.Sekarang ni kalau nak beli belah,tak perlu susah susah lagi kerana segalanya di hujung jari.Klik jer mana yang korang berkenan,terus bayar dan tunggu jer barangan yang korang beli tiba kat pintu rumah korang.

Tema untuk Lazada Online Revolution ialah "Brands For All" .Lebih 1000 jenama yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia termasuk lebih 50 000 peniaga tempatan dan luar negara yang mengambil bahagian. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Nestle,Tefal,L'oreal,Samsung,Sony,Drypers,Kotex,Safi,Nivea dan pelbagai jenama lain yang pasti membuatkan anda rambang mata nak membeli belah.


Bermula 11.11.2016 hingga 14.12.2016



Box Of Joy Dari Lazada Malaysia 



Semalam 11.11 Lya terima hadiah berupa "BOX OF JOY" dari Lazada Malaysia.Wah kotak merah dari Lazada Malaysia ni buat Lya bemar benar teruja nak buka.Tak sabar nk tahu apa isi kat dalam.Jom jom kita find joy in the parcel jom..




Apa yang ada dalam Box Of Joy dari Lazada ?..Meh dekat dekat sikit kita selongkar apa yang ada..Yezza,Ok ni dia antara barangan yang terdapat dalam kotak Box Of Joy dari Lazada :

● Tefal Manual Chopper
● Sandisk Ultra Dual Drive
● Logitech Wireless Speaker
● L'oreal Mythic Oil
● Mamypoko Wipes 
● Beg Ola Bola 
● Nestle Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry 
● MAGGI ROYALE White Tom Yam 
● Nestle Just Milk 
● NESCAFE White Coffee Pandan
● Kupon Voucher

Fuhhh banyaknya.Ada 10 barangan semua sekali dan juga KUPON VOUCHER.Siapa yang tak suka.Memang suka laa kan.Terima Kasih Lazada Malaysia.Untuk korang yang nak beli barangan kat bawah boleh KLIK link yang Lya sertakan kat produk.





1 - Nestle Just Milk
-   KLIK SINI  



2 - NESCAFE White Coffee Pandan .Wow Nescafe white coffee perisa pandan pon ada..Nak cuba kehangatan Nescafe - KLIK SINI  




3 - Nestle Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry -  KLIK SINI 





4 - MAGGI ROYALE White Tom Yam -  KLIK SINI 




5 - MILO Promotion Bundle- MILO 2kg X 1 MILO 3in1 18's X 2 MILO NutriG 190ml X 2 FOC Delivery & Ola Bola Bag - KLIK SINI 

Yeayyy dapat beg Ola Bola..Warna kesukaan kita tau.Hijau..Opkoss la hijau lambanh Milo.Apalagi cepat cepat order sebelum kehabisan stok hokey.






6 - MamyPoko - KLIK SINI



7 - Tefal Manual Chopper - Wah dapat produk dari TEFAL gitu..Lepas ni takde la susah susah nak potong bawang kat dapur..Masuk jer kat dalam Tefal Manual Chopper semua kerja jadi lebih mudah.Nak dapatkan Tefal Manual Chopper yang comel ni  - KLIK SINI 



8 - SanDisk -  Tercari cari pendrive yang harga dia best giler giler.. KLIK SINI 




9 - Logitech Wireless Speaker - KLIK SINI 



10 - L'oreal - Untuk korang yang sukakan kecantikan.Nak dapatkan barangan kecantikan dari L'oreal - KLIK SINI



Semua barangan yang Lya senaraikan di atas boleh dibeli pada harga istimewa di Lazada Malaysia sempena Online Revolution Sales yang bermula pada 11.11.2016.Jangan lepaskan peluang membeli belah semasa Online Revolution Sales kerana harga yang ditawarkan memang BEST GILER.Dah laa harga best giler dapat pula gunakan KUPON istimewa untuk buat pembelian.Untuk korang yang nak membeli belah,gunakan KUPON yang Lya sertakan kat bawah semasa pembelian okey.Kupon ini boleh digunakan sehingga 17 Disember 2016 dan ianya untuk pelanggan pertama sahaja.Amaun maksima diskaun adalah RM 25 tertakluk pada terma dan syarat.




Jadi,apa tunggu lagi.Jangan lepaskan peluang keemasan untuk shopping barangan pilihan hati korang bermula 11.11.2016.Jangan lupa layari http://www.lazada.com.my/online-revolution/ untuk mendapatkan harga terbaik,murah dan berbaloi baloi untuk wang anda.Sama sama bijak berbelanja di Lazada Malaysia.



Membeli belah Lebih Mudah Di LAZADA MALAYSIA  . JOM SHOPPING !!!


#LZDMYRevolution #OR2016 #LazadaMY #BrandsforAll #OnlineRevolution



Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. Wah bestnya sis ! hehe jauh sangat nak pegi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg la best .. Aik nak pergi mana..Kita tak g mana2 laaa dik..Yg ni pihak Lazada poskan..

      Delete
  2. Akak dapat juga..wah..cik akak tak sampai lagi box..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahooo..nanti sampai la tu..Tunggu depan pintu pejabat okey cik akak hehehe

      Delete
  3. banyak duit abis tak shopping ari tuh? hehehhe

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..