Hahahaha You Don't Know My Password

November 30, 2016

Sebelum solat isyak jap tadi Lya check hp kakak insyirah...Biasa la sesekali kena buat sportcheck jugak..Tekan jer keluar lagu ni..Hahahaha You Don't Know My Password.Amboii siap tukar password dah ni..Bukan setakat tukar password siap tukar wallpaper lagi haaaa..Umi yang mula.mula tengok wallpaper ni rasa cam kena gelak jer..Pastu ngan Umi sekali rasa nak gelak jer..Ntah mana dia la dapat wallpaper tu ntah...

Kakak cakap tak nak bagi adik main game kat hp dia.Macam macam game dah adik adik dia layan kat dalam hp sampaikan nak guna hp pon susah sebab adik adik layan game dan jugak tengok citer kartun kat youtube.Lepas ni adik adik sila guna tab dan lappy jer..takle dah guna hp kakak.PASSWORD biarlah RAHSIA !!! Yer yer jer kakak ni...



Cuti sekolah ni diaorang bosan jugak kat rumah takde apa nak buat.Tv pon dah nak masuk 3 bulan takde..Sampai ke sudah tak beli tv lagi sejak rosak ritu..Jadi  Lya bagi kelonggaran kat anak anak tengok kartun kat youtube dan jugak layan game lepas dah settle baca buku dan buat latih tubi buku buku latihan untuk tahun 2017.Setakat ni sejak cuti sekolah tak miss lagi la diaorang buat latihan untuk pembelajaran 2017.Kiranya seimbang laaa..Main main jugak buku jangan lupa..Cuti sekolah jer,buku tak cuti..Lagipon sebelum cuti baru baru ni Umi dengan abah dah belikan buku latihan latih tubi untuk sesi 2017.Jadi diaorang boleh buat latih tubi dan layan baca buku buku teks yang cikgu dah bagi sebelum cuti sekolah..Ada jugak aktiviti bermanfaat sempena cuti sekolah..Minggu depan dah nak balik kampung cuti cuti..Minggu ni kita habiskan cuti cuti kat rumah dulu ...

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 sang pencerita

  1. bawaklah berjogging pulak..atau menari raver di taman

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak berjogging lagu mana dik fendi oiii..sekarang ni musim ujan..nak kuar rumah pon rasa tak best baik lepak2 kat rumah jer..

      Delete
  2. stuju.. ada parent langsung x sekat ikut suka hati anak depan fon/tablet 24 jam.. ada yg x bagi langsung.. tapi skrg dunia dah berumah, kita kna sama2 ikut arus dunia, kalau x nnti karam dengan kejahilan.. eh.. hahha..

    yg penting seimbangkan, jangan terlalu ketat dan jangan terlalu longgar..

    lama x singgah sini.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Pha Is..Hehehe biasala kan dah jadi mak ayah orang ni kena jaga semua laa perihal anak2..Kena seimbang semua sekali..

      Delete
  3. salam singgah sini.. tq sudi follow blog.. :))) wah bagusnya .. tak mengamuk anak2 tv tak ada.. nasib boleh layan kat tab tu kan.. kalo tak dah boring sangat tuh,, hii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..Hai..tq sudi singgah..Yupp setakat ni ok jer takde tv..rasa2 tak perlu beli lagi la kot sementara ni biar anak2 fokus belajar utk 2017 dulu..Lagipon diaorang takde la mintak belikan tv sepanjang takde tv ni..

      Delete
  4. wahh rajinnya buat latihan, jdi kira ok la tu kn.. layan game tp pbeljrn tak lupa.. masuk sekolah nnti tak ada gejala mls blaku sebab da biasa .. btw lucu wlpaper tu, nk cr jg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Unni..Sekarang ni kena laju kalau tak kita ketinggalan kat belakang..Untuk tahun depan ..tahun ni akhir tahun dah kena ajar sikit2..Alhamdulillah anak2 OK jer belajar kat rumah

      Delete
  5. hi ucing pun singgah sini juga (^_^).

    ReplyDelete
  6. Hahaha.... comel tul wallpaper dia.

    Win

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Terima Kasih Juga Kerana Sudi Tinggalkan Komen !!!!