Art With Paper

November 28, 2016

Petang semalam duk skodeng timeline facebook ternampak laa gambar gambar yang menarik perhatian ni kat satu page..ART WITH PAPER..Cantik sangat sekali tengok tak perasan pon bunga bunga ni daripada kertas.Cantik menarik dan sangat sangat kreatif.Sapa sapa yang buat benda ni memang tangan kreatif laaa..Tangan berseni orang kata..Kalau bagi kat Lya suruh buat agak agak lunyai kertas tak jugak jadi jadi bunga hehehe..Meh sini tengok hasil seni kreatif guna kertas jer ni..Cantik kan kan kan kan !!! Korang suka yang mana..Pilih pilih mana satu pilihan korang..Nanti kalau rasa diri ada sikit kerajinan boleh la buat camni..Pastu frame cecantik letak kat wall rumah korang.Mesti cantik dan beeseri seri wall korang.



















Artikel Menarik yang Lain

10 Sahabat Setia

  1. Memang kelihatan amat cantik :)

    ReplyDelete
  2. teringin nak belajar buat ni

    ReplyDelete
  3. seni betul tangan dia.. dengan kertas pun boleh jadi cantik menarik macam ni... :)

    ReplyDelete
  4. kena tangan berseni jugak menjadi.. cantik wall.

    ReplyDelete
  5. cantik kalau buat hiasan kat dinding, tapi kalau dapat kat anak saya, memang tak tahan lama la. hehehe.

    http://www.ceritaejoy.com/

    ReplyDelete
  6. Kgn kata kak lya..kalau dpt kat tgn JM pun mmg lunyai jgk la jadinya

    ReplyDelete
  7. Semua cantik x tahu nk pilih yg mana satu

    ReplyDelete
  8. salam...

    lama x singgah...hihi..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.