SEGMEN: Jom Tambah Like

October 11, 2016

Assalamualaikum..selamat malam..Hai korang ,tengah buat apa tu..Ok kalau tengah update blog meh sini kejap,aku nak ajak korang join satu Segmen anjuran bloggger Izzati Suhaide... Segmen ini adalah segmen pertama yang Izzati Suhaide anjurkan.Maka besar lah harapan beliau agar ramai rakan rakan blogger dapat join sekali dua kali tiga kali empat kali dan seterusnya berkali kali kalau banyak blog..

Segmen ini diberi nama SEGMEN JOM TAMBAH LIKE.Tambah like apa yer?? Tambah LIKE Facebook Page okey..Segmen ini bertujuan untuk memperbanyakkan lagi bilangan like Facebook Page korang.. Haaa, kalau korang ada Facebook Page,jemput la join segmen dari Izzati Suhaide ni haa..Tapi sebelum tu jangan lupa LIKE page aku jugak ya...KLIK LIKE jer..Tq tq tq tq korang..






Tarikh Tamat Segmen 8 Nov 2016.Jadi jangan lupa join Segmen Jom Tambah Like ..


Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Salam. done like. terima kasih sudi join.. jemput blogwalking dan like page peserta lain. Terima kasih.. :)

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/10/senarai-peserta-segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  2. Semoga awak berjaya dalam pemilihan..datang dari segmen yang sama dan dah like page awak.. =)

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, mai datang like dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  4. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like-8november2016.html

    ReplyDelete
  5. Good luck

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/11/jom-tambah-like.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..