Domino' Pizza Offer 50% RM17 Jer

October 10, 2016

Baru baru ni 6.10.2016 aku dapat satu SMS daripada 66688..Sms berbunyi " Domino's is giving more than 50% off ! Limited time offer ! 1 Large pizza @ RM17.hurry,takeaway at your nearest store.Code: SM1M Exp: 9/10/16 T&C apply"....Wow wow wow , ada OFFER 50% untuk pizza besar kat Domino's laaaa..Teruja tak teruja tak..Sah sah la aku teruja sebab aku memang suka makan Domino's pizza..Bila dah harga offer camni memang aku ter akan terus ambik peluang..Dalam hati terbayang bayang dah Domino's pizza yang sedap dimakan walau tanpa cecah sos..Memang sedap sesangat..




Makanya sebelum tarikh tamat 9 oktober 2016 ,aku dah tercegat dulu kat depan pintu Domino's pizza Kemaman.Takkan la nak nak grab offer yang diberi.Mesti la nak kan..Makanya aku grab dua bijik pizza yang besor tuuu..Dah offer 50% untuk yang besor,maka aku ambik yang besor laaa.Biasa kan kan kan..kalau beli pizza kat Domino's aku lebih suka beli yang sederhana ataupon yang kecik..Tapi dek kerana promo aku beli laa yang besar..Kalau ikut harga asal,dua bijik pizza RM73.60 tolak kupon diskaun RM39.60 dapat la harga RM17 sebijik dan aku bayar RM34 jer laa untuk dua bijik pizza..Jimat banyak tuuu...






Murah tak murah tak..Murah dan berbaloi baloi penjimatan yang aku dapat..Zaman zaman duit mengalir bagai air ni,peluang gini memang kita kena ambik..Time murah gini laa boleh berjimat cermat.Hehehe aku ni jenis tak suka nak membazir,aku jenis mak mak yang berjimat cermat..kalau nak tahu sekarang ni aku akan ke Domino's pizza kalau ada SMS offer masuk kat handphone aku..Nampak tak nampak tak..Nampak sangat pergi time offer jer kan..Hahaha sebab apa tau,sebab Domino's ni kan memang rajin hantar sms time offer..Dan banyak kali pulak tu dalam setahun..Jadi kalau nak berjimat cermat kita pergi time offer dah laa ya .. Time tak offer kalau rasa nak makan pizza kita buat sendiri..Kikikikiki iya iya la tuu..

  
Ok dah siap beli,pilih tempat pulak kat mana nak makan.Alang alang pegi Domino's  dah
petang,anak anak ajak pergi makan kat pantai..Makanya kami makan kat tepi pantai jer laa..Takde tikar sebagai hamparan sebab tak de dalam perancangan nak singgah kat pantai..



Ni dia dua bijik pizza pilihan anak anak aku..Masa ni kakak insyirah takde dia ikut lawatan ke KL jadi kami makan berempat jer laaa..Alhamdulillah kenyang makan Domino's...Tapi tak abih pon siap tapau lagi..Sambung makan kat rumah..


Alolololo comel sangat senyumm..Suka laa tu boleh makan pizza..Kat tepi pantai dengan angin sepoi sepoi bahasa..Makan jangan tak makan..


Budak kecik ni macam biasa laa ..Kalau bab makan makan dia laa hero..nampak jer kecik tapi makan banyak..Sebenarnya dia bukan penggemar pizza..dia penggemar nasi lauk tom yam campur..Tapi disebabkan tengahari kami tak makan nasi jadi perut dia pon dah lapar..sebab tu laa nampak bersungguh dia makan..Sedapp laa tu..kalau tak sedap dia tolak tepi...

Ok tamat citer Domino's pizza...Aku pon dah sakit bahu duk menulis..nak kena g rehat dah ni..Nanti esok esok jumpa lagi okey..Selamat malam sahabat..

Artikel Menarik yang Lain

2 sang pencerita

  1. My feberet.. Domino Pizza.. lahai lama tak makan... Sedap pulak nampak.. Hehe.. Lea follow sini.. :)

    ReplyDelete
  2. pergh sedap ni..makan tepi pantai gitu

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.