Si Gadis Bunga

August 29, 2016

Lama tak update blog..Sehari dua ni Lya busy sikit..Tak sempat nak update blog dan idea pon takde nak tulis apa kat blog..Kiranya otak ni dah macam tepi sikit..Kena ketuk ketuk dulu baru boleh jalankan tugas dengan betul...Ok Lya nak citer pasal semalam...Semalam duk tercari cari gambar bunga untuk Akif..Cadangnya nak print jer..Tapi lupa pulak ink printer dah habis...Makanya gunting gambar dari majalah lama lama jer laaa..Nasib ler ada banyak gambar bunga...Tapi bunga yang banyak tak tau nama ler..Nak cari bunga yang tahu nama memang susah laaa kecuali buku tu ada tulis nama bunga..Makanya kita menggoogle nama bunga la semalam...

Semalam dalam duk mencari gambar dan nama bunga,terpandang laa bunga bunga cantik kat bawah ni...Ololololo comel comel sungguh..Geram pulak Lya tengok...Sebijik macam bunga betul..seperti puteri bunga laaa..Jom kayan bunga bunga cantik...Entri yang takde kena mengena dengan orang yang hidup mahupon dah mati..Entri spontan jer.. 

Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Flower Girl , Fesyen Baju Bentuk Bunga, Baju Bentuk Bunga , Bunga Kembang , Dress Bunga , Kanak Kanak Comel ,


Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.