Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

August 25, 2016

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com ..Pagi ni aku berkesempatan untuk join segmen anjuran blogger Acik,Segmen Bloglist By Akupenghibur.com ..Ok korang yang tak tahu nak update apa pagi ni jom kita join segmen ni..Aku join sebagai tanda sokongan kat Acik.Support sahabat blogger...Jom la join segmen ni..mana tau korang antara yang bertuah nanti.. dapat la blog korang tertempek kat bloglist acik..terpampang kat feed blog acik..Untung laaa sebab UV acik ribu riban oooo..Rugi kalau korang tak join..Cepat cepat join okey...




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
 Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram  :
@acik21

4. Copy code di blog Acik dan paste ke ruangan html di blog kamu..

Artikel Menarik yang Lain

2 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.