Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador

August 23, 2016

Alhamdulillah rezeki menang produk Biore bernilai RM100.Ingat tak mengenai Giveaway yang dianjurkan blogger Cik Lily Putih kat blog beliau.. Giveaway Siapa Duta Men's Biore Double Scrub.Yeyy jawapan aku SHARNAAZ AHMAD...Dan aku salah seorang antara 10 terpantas yang bagi jawapan tepat kat ruangan komen blog Cik Lily Putih..Makanya dapa jugak aku merasa jadi salah seorang pemenang..Yahoo menang produk Kao Biore bernilai RM100..
Seronok ooo bukan senang nak jadi pemenang..
Bila dah MENANG memang suka sangat la..Rasa nak lompat lompat jer bila tengok nama tersenarai kat list bawah ni..

Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador


Ok makanya lepas dah tahu keputusan..Aku duk tunggu email dari pihak Kao Biore.Excited sebenarnya...Alhamdulillah dapat email daripada Melina PR Executive, Circuit Communications...

Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador


Dah dapat email pengesahan..satu masalah pulak muncul..Hadiah tak dapat nak diposkan..kena datang sendiri atau hantar wakil..Ermm bab bab nak pergi memang susah sikit la sebab aku kat Kuantan..Jauh bebenor nak kena g ambik hadiah kat Kuala Lumpur..Makanya setelah berbincang dengan salah seorang pemenang peraduan ini iaitu sahabat blogger jugak..Hanim Hashim bersetuju untuk jadi wakil aku bagi tuntutan hadiah..Lagipon Anim akan tuntut hadiah untuk dia juga..Anim pon menang peraduan ni jugak..Ok setelah berbincan..Anim bersetuju untuk tolong ambil dan poskan bagi pihak aku..Alhamdulillah mudah cerita dengan Anim..Makanya semalam produk Kao Biore ini telah selamat aku terima...Terima kasih Anim..


Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador

Mak kau..siap kotak lagi tuu..Banyak bebenor nampaknya barang kat dalam kalau dah guna kotak camni...Sebelum dapat barang,Anim dah gtau kat aku,dia guna kotak untuk letak barang.
Ok la kan guna kotak..takde laa nanti barang kat dalam tu rosak kalau bertindih tindan...


Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador

Bukak jer kotak..Nah inilah barangan Biore berharga RM100 yang aku menang tu...Banyak juga rupanya...Stok pencuci muka Men's Biore dan juga Facial Power Wipes untuk En Hubby..
Alhamdulillah rezeki.....Pasni tak perlu susah susah nak beli pencuci muka lagi hehehe..Kita buat stok kat rumah yer..


Menang Peraduan Who Will Be The Next Men’s Bioré Ambassador

Siap dengan paper bag lagi tu..Dapat lima pencuci muka..Jimat la...nanti tak perlu keluar belanja untuk beli pencuci muka lagi....Tq Kao Biore...


Artikel Menarik yang Lain

3 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.